Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mucii de Wuhan de la presupunerea rezonabilă la cauza coincidentă. Test de inteligență pentru idioți

Înșelătoria mondială a secolului a pendulat, pentru a dovedi prostia omenească, între presupunerea rezonabilă și cauza coincidentă. S-a descoperit cel mai eficient test de inteligență pentru idioți. Îl voi numi TII. Înainte de orice fel de muci, prima aplicație la care a fost supusă omenirea prin repetiție a fost expresia NE VOM FACE BINE. Nimeni nu a întrebat de ce.

Mucii de Wuhan

Zeul TII a început să vadă că are din ce în ce mai mulți adepți  pe principiul ”ești bolnav!”, ”da, sunt bolnav”, ”și poți să-i îmbolnăvești și pe cei din jur”, ”da pot să-i îmbolnăvesc pe cei din jur”, ”stai în casă!”, ”stau în casă”, ”te uiți în parc de la balcon”, ”mă uit în parc de la balcon”, fără să întrebe nimeni de ce.

Mucii de Wuhan în tulpina bulănoasă de Vânju Mare

Apoi, pregătit pentru primul răzvrătit care ar fi cerut explicații, zeul TII a inventat mucii de Wuhan. Ei puteau să fie și de Nairobi și de Caracas, dar era musai să aibă un loc de naștere… că cine vine de nicăieri, nu există. Și la Vânju Mare și la Fierbinți, oamenii au înțeles că pot avea muci de Wuhan. Erau recoltați cu bețișorul și categorisiți în blonzi lila, mulatri iunii, asimtomatici sau gravi, după cum citea pe tabel doctorul echipat ca Neil Armstrong.

Toți arafații au îmbrăcat geci ”top gun”. Toți medicii se fotografiau în costume de Apollo 11 și Challenger, când nu fumau sau nu făceau sex. Trebuia să existe eroi. La început erau cazați în hotel, fiecare medic cu asistenta lui. Oamenii nu întrebau de ce. Zeul TII a spus că face mii de spitale de campanie și fabrică, în serie, izolete. Izoleta era un fel de Izaura, adică ceva între Lolita și Laura.

Ultima oră: Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Gill Bates a zis: ”nesimțitule, din cauza ta moare bunica!”

Toate acestea au dispărut imediat ce subiecții au înțeles că sunt grav bolnavi, că mucii de Wuhan pot întreține relații cu mucii de Dăbuleni și să ajungă la bunica din Fierbinți sub o formă bulănoasă de Vânju Mare. Atunci Gill Bates a zis: ”nesimțitule, din cauza ta moare bunica!”. Poartă mască și îndeamnă-i și pe ceilalți să o facă!”

Și nesimțitul a purtat mască pe presupunerea rezonabilă că bunică-sa -imobilizată la pat- poate fi contactată din cauze coincidente, de liliacul de Shanghai împerecheat cu câinele de Aricești care împreună să-i penetreze nara dreaptă.

Va urma

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”


Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

Virusologul șef al Belgiei spune că trebuie folosite fraze șocante, acorduri cu presa și reclame. Trebuie instrumentalizată frica pentru a controla populația

Tragedia de astăzi aduce semne de întrebare. Copilul mort la școală trebuia să poarte mască?

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

Tribunal OLANDA: Interdicția de circulație pe timp de noapte nu a avut o bază legală

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Cătălina Ponor: ”Nu mă vaccinez. Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share