24/06/2021

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a cumpărat primari și parlamentari din banii românilor

Președintele Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost prezent astăzi într-o vizită la Târgoviște. Acesta a transmis și câteva mesaje în conferința de presă de la sediul PSD Dâmbovița, însoțit de Titus Corlățean- Vicepreședinte al Senatului României, Vasile Dîncu – Președintele Consiliului Național al PSD, Paul Stănescu – Secretarul General al PSD,  deputat Corneliu Ștefan, Daniel Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște, alături de deputat Carmen Holban, deputat Claudia Gilia și fostul deputat și vicepreședinte PSD Dâmbovița, Radu Popa.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a găsit la Dâmbovița o echipă bine legată și decisă să facă o bună administrație, a vorbit și despre sumele alocate la ultima rectificare bugetară, unde municipiul Târgoviște nu a primit niciun ban și a precizat că vor ataca în contencios adminstrativ hotărârea de Guvern.

Declarații pe larg, Marcel Ciolacu:

”Mulțumesc președintelui de organizație, Corneliu Ștefan, pentru invitația de astăzi. Organizația și-a ales o echipă tânără, cu experiență, atât administrativă cât și parlamentară și se pare că a fost cea mai bună alegere, deoarece astăzi, după câteva luni am regăsit o organizație solidă, închegată și determinată să câștige atât alegerie locale, cât și alegerile parlamentare.

Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, au fost în primul rând administrative. Domnul primar, mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școala la Târgoviște, și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României au primit zero lei. Niciun municipiu reședință de județ, condus de către un primar făcând parte din PSD, nu a primit niciun ban. Nu vorbim de banii lui Orban, ai lui Iohannis, sau de România normală pe care ne-o promitea președintele, vorbim de banii noștri, ai mei și ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează primul ministru al României, pe care în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme ale românilor, i-au folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari.

Mulțumesc parlamentarilor că au rămas alături de PSD și vor rămâne până a capăt, mai avem multe legi de trecut în Parlament prin care să obligăm încă o dată Guvernul Orban să țină cont de legile țării, și aici mă refer la majorarea pensiilor nu cu 14% ci cu 40%.

Mulțumesc și președintelui actual al Consiliului Județean (Alexandru Oprea) care a avut înțelepciunea de a rămâne alături de echipă și de a construi în continuare de această echipă frumoasă, determinată și profesionistă a PSD.”

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share