FEMEIA BALANTA – Marele zodiac al iubirii

FEMEIA BALANTA

Comportare – în casă şi afară. Mare iubitoare a spaţiilor largi, cu multă lume, femei nativă în zodia Balanţei va găsi, totuşi, puterea pentru a se în-chide în casa ei şi a-şi face menirea pe de-a-ntregul, de la bucătărie şi până la patul conjugal. Grijulie cu tot ceea ce înseamnă propria gospodărie, fe-meia Balanţă o va amenaja cu mare gust, o va întreţine şi o va moderniza, neobosită şi mereu inventivă, ori de câte ori va fi nevoie. În casa femeii Balanţă totul va fi atrăgător, totul va însemna eleganţă şi bun gust . Orice amănunt, chiar lipsit de vreo semnificaţie, va dovedi că un ochi critic şi grijuliu a trecut pe acolo. În casa ei, în căsnicia ei, nativa în Balanţă va dovedi feminitate, înţelepciune, echilibru. Când este dezorientată, această femeie va avea neapărată nevoie de ajutor şi ar fi un mare păcat să nu fieOLYMPUS DIGITAL CAMERA sprijinită. Vorbele bune ale partenerului de viaţă o vor ajuta foarte mult şi, datorită firii ei ce trage mereu spre echilibru, va putea fi adusă pe linia de plutire fără prea mare efort.

În mod normal, casa femeii Balanţă este o cetate a armoniei şi a frumuseţii. Bună gospodină, soţie adesea exemplară şi care-şi înţelege responsabilităţile, nativa în Balanţă va suferi profund când i se vor face observaţii privind casa ei. Se spune despre femeia Balanţă că este cu adevărat jumătatea bărbatului ei, cu o singură condiţie însă – acesta să remarce înfăptuirile ei şi, dacă se poate (şi trebuie să poată întotdeauna!), s-o aprecieze. Nimic altceva nu acţionează mai eficient asupra acestei native în Balanţă decât vorba dulce. În ceea ce priveşte poziţia, situaţia ei dincolo de perimetrul casei, fe-meia Balanţă va avea succes, fiind căutată atât pentru prietenia de care dă dovadă, cât şi pentru toleranţa ei, inclusiv faţă de celelalte femei. În afaceri sau la serviciu, femeia nativă sub semnele Balanţei se va com-porta întocmai ca şi acasă, adică va depune atâta zel încât totul va fi, mai mereu, fără reproş.

Suflet şi pasiune. Exigentă cu sine, femeia Balanţă va fi, în schimb, mult mai îngăduitoare cu ceilalţi, ba chiar îi va consilia şi îi va ajuta, cu toată dezinvoltura şi priceperea, trecându-le cu vederea, nu o dată, unele lip-suri sau stângăcii. În tot ceea ce face, femeia aflată sub semnele Balanţei va fi văzută comportându-se fără nici un fel de fandoseală. Şi, deşi, dispune de un preaplin sufletesc, nu va fi, totuşi, în nici o împrejurare, vulnerabilă în faţa bărbaţilor. Îi va plăcea însă, îi va plăcea mult să ofere cu generozitate din bogăţia sa sufletească, şi asta fără să ceară ceva în schimb şi, mai ales, fără să piardă dreapta măsură.

FEMEIA BALANTA

Sufletul femeii Balanţă nu va fi nicicând de vânzare, dar nici nu va sta sub semnele gratuităţii. Şi aici există, şi va exista, o necesară şi dreaptă măsură, o cumpănă specifică zodiei de care aparţine. De altfel, femeia Balanţă nu se va dovedi, niciodată, atât de treabă, încât să fie considerată, pur şi simplu, proastă. Proastă de bună, adică. E bine de ştiut faptul că nativa în Balanţă este şireată, în felul ei, şi va da doar impresia că este accesibilă, mai ales sentimental. În final, tot ea va fi cea care va alege, întotdeauna sau aproape întotdeauna.

Pasiunile femeii Balanţă, dincolo de cele artistice, sunt, totuşi, surprinzătoare prin modul lor de manifestare. Adică ard puternic la această femeie care pare, prin bunătatea ei în societate, amica tuturor, dar care nu este, de fapt, de foarte multe ori, decât amica nimănui, adică o însingurată care mai şi are obiceiul de a iubi în taină. Culmea este că, tocmai ea, cea care spune şi face atâtea, nu are curajul, nu are puterea să-şi mărturisească iubirea. Nativa în Balanţă, deşi pătimaşă, va cere cumpătare din partea bărbatului, dar îi va plăcea nespus dacă acest bărbat al ei este dotat, pe lângă alte cele, şi cu imaginaţie. Nativa în Balanţă are un respect deosebit pentru imaginaţie, pentru cei inventivi şi strălucitori.

Farmec şi sexualitate. Despre această fiică a lui Venus (zodia Balanţei este influenţată de planeta Venus) se spune, în lumea astrologilor, că este cea mai feminină dintre femei, fiind considerată, totodată, şi o mostră relevantă de farmec şi frumuseţe. Nativa în Balanţă nu va dori şi nu va iubi decât ceea ce i se pare ei frumos. Tot ce nu-i place ei, n-are nicio şansă să-i câştige inima nici măcar vremelnic, deoarece acestei doamne-domnişoare îi place să se dăruiască numai după propria-i evaluare şi scară de valori. Femeia aflată sub semnele Balanţei este capabilă de multă vitalitate, de iniţiativă, de planuri şi înfăptuiri îndrăzneţe, în viaţa de zi cu zi, dar şi în iubirea ei. Îşi va expune frumuseţea cu bucurie, convinsă că toţi trebuie s-o vadă şi s-o aprecieze. Primeşte complimentele cu aceeaşi plăcere cu care ar aduna florile ei favorite.

Se spune despre femeia Balanţă că îşi apreciază foarte mult corpul, acordându-i atenţie şi permanentă grijă. De altfel, ea va fi în stare să facă, adesea, chiar şi unele sacrificii, numai şi numai pentru a câştiga privirile celorlalţi, bărbaţi şi femei deopotrivă. În orice caz, femeia Balanţă va fi ea cea dintâi care-şi va admira corpul, hainele, pieptănătura şi se va studia cu maximum de atenţie, cu încântare şi chiar cu plăcere. Plăcându-i atât de mult de ea, normal că trebuie să placă, socoteşte dânsa, cel puţin tot atât de mult, şi celor din jur. Atât de plină de sine şi atât de convinsă de farmecele sale, nativa în Balanţă nu va fi, totuşi, prea detestată, bârfită sau invidiată de cei din jur, ci acceptată, de obicei, aşa cum este şi, de multe ori, chiar îndrăgită. Caracteristicile de om bun ale acestei femei Balanţă, chiar dacă sunt învăluite în firescul orgoliu de femeie, se vor impune fără prea mare efort.

Atitudinea faţă de cei din jur. Un inventar al defectelor zodiilor precizează că nativii în Balanţă pot suferi uneori de megalomanie, zgârce-nie, laşitate, iar în anumite împrejurări pot da dovadă de lene sau chiar de prostie. Se pare că aceste defecte majore nu prea sunt valabile în cazul fe-meii Balanţă decât foarte rar. Mult prea îngăduitoare în relaţiile cu ceilalţi, Balanţa-femeie va fi cât se poate de riguroasă cu ai săi, cu cei din familia ei în primul rând. De asemenea, ea va fi exigentă, chiar dură, aproape lipsită de scrupule, în relaţiile cu bărbaţii cu care are legături sentimentale. Se pare că bărbaţii cu care femeia Balanţă are legături de dragoste vor fi pen-tru ea, uneori, un fel de argument forte pentru siguranţa de sine, şi chiar pentru satisfacerea propriului orgoliu. Ataşamentul femeii Balanţă faţă de partenerii ei va fi, nu de puţine ori, la o cotă foarte joasă, uneori chiar sub semnele efemerului.

Relaţiile sociale ale femeii native în zodia Balanţei vor fi în mod firesc diverse, dar vor avea prioritate cele din lumea artelor, aceasta manifestând un interes aparte pentru bărbaţii cu preocupări artistice. Cert este faptul că femeii Balanţă îi place să se poarte, mai ales atunci când iese în lume, ca o femeie de spirit. Altfel, va fi lacomă de relaţii sociale şi mereu va avea senzaţia că nu cunoaşte destulă lume, că e încă la marginea societăţii, deşi va străluci, adesea, pe la mijlocul sau chiar în vârful ei.balance

Feminitate. Considerată în viaţa socială, dar şi în relaţiile ei de dragoste drept exhibiţionistă, dominată de instincte feminine accentuate şi de orgoliu, femeia Balanţă va face din feminitatea ei, adesea fără să vrea, un subiect de dezbatere. Fiind dominată în semnul ei zodiacal de Venus, fe-meia nativă în Balanţă va şti, ca de când lumea, ce înseamnă teoria şi practica dragostei, fiind mirată ea însăşi de câte poate şti, şi face, fără prea mare efort de imaginaţie. Zodiacele mai vechi, elaborate în perioade mai pudice ale societăţii omeneşti, considerau femeia Balanţă ca pe o femeie care se lasă iubită şi nu are nici o iniţiativă în dragostea ei. Se pare că, între timp, după începuturile erei sexuale în anii ’60 ai secolului trecut, după lansarea mini-jupei şi a dezbaterilor deschise pe teme de sex şi sexualitate, lucrurile au fost reevaluate. Aşa că face că acuzaţia adusă femeii Balanţă de vechile zodiace, cum că ar sta de lemn-Tănase în actele ei de dragoste, pare a fi, în vremurile noastre, întrutotul depăşită. În contextul acestor împrejurări, femeia Balanţă este prezentată acum, atât de astrologi, cât şi de sexologi, ca o femeie plină de iniţiativă şi chiar în expansiune, în viaţa ei amoroasă şi afectivă. Această constatare, ce pare a fi mai apropiată de realitatea „din teren”, vine, în mod logic, în continuarea a ceea ce se ştia de multă vreme, adică faptul că trupul şi inima femeii Balanţă cer multă dragoste. Această dorinţă de dragoste se va completa foarte bine cu sufle-tul ei, care poate să rămână mereu senin, mereu luminos şi întotdeauna iubitor de frumos.

Sensibilă la mângâieri şi la cuvinte fierbinţi, nativa în Balanţă nu va dori, totuşi, ca pregătirea momentului de dragoste să dureze prea mult. Ea va dori să se intre direct în subiect, fără prea multe preparative care, pentru una ca ea, pot însemna pierdere de vreme. În căsnicie, femeia nativă în zodia Balanţei va putea chiar să-şi surprindă soţul cu dăruirea ei în dragoste, asta poate şi ca o compensare a unei pre-supuse vieţi cenuşii, sau ca expresie a unei filosofii realmente optimiste, potrivit căreia viaţa trebuie trăită cât mai intens şi cât mai frumos.

Şi, totuşi, totuşi, femeii Balanţă încă i-a mai rămas ceva şi din vechile zodiace. Este vorba despre comportamentul ei, să-i zicem specific, în actul iubirii, asemănător cu acela al unei virgine. Datorită acestui comporta-ment, femeia Balanţă va da impresia, cu toată graţia şi senzualitatea, că dragostea îi este, de fiecare dată, un început, că este o debutantă în dome-niu, iar bărbatul trebuie să se poarte cu ea, nu-i aşa, cu aceeaşi delicateţe cu care s-ar purta cu o începătoare.

Nino Clarus

Horoscop BALANȚĂ 2019 – Schimbări în carieră în funcție de misiunea sufletului

Horoscop BALANȚĂ 2019 “Eu sunt Cel care cercetez rarunchii si inimile si voi da voua, fiecaruia, dupa faptele voastre” (Apocalipsa 2, 23).. La Multi Ani! Si in anul 2019, cele mai reprezentative evenimente More…

HOROSCOPUL RELATIEI INTIME

Horoscopul sexual iti va oferi nu numai informatii utile, ci si sfaturi si recomandari pentru tine si iubitul tau, astfel incat impreuna sa va puteti construi cea mai frumoasa si intima relatie, de invidiat pentru More…

BARBATUL BALANTA

Bărbatul BALANŢĂ Comportare – în casă şi afară. Sunt destule zodiace care afirmă despre bărbatul nativ în zodia Balanţei că este, în privinţa femeilor, un sceptic niciodată vindecat. Faptul ar More…

4 zodii de femei cu har dumnezeisc. Sunt o binecuvantare pentru barbati

Barbatii isi doresc femei care sa li se dedice trup si suflet, care sa ii sprijine neconditionat, sa ii iubeasca si ocroteasca, sa fie sotii si mame devotate. Poate ca nu e tocmai usor sa gasesti femeia care intruneste More…

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share