10/05/2021

Marian Țachianu, PSD Dâmbovița: O alianță cu PRO România este binevenită!

La conferința de presă care a avut loc astăzi la sediul PSD Dâmbovița, deputatul Marian Țachianu a spus că o alianță electorală cu PRO România nu poate să fie decât binevenită în condițiile în care Pro România este formată din foști lideri ai PSD. Vicepreședintele PSD a mai spus că în prezent sunt organizații locale care nu fac performanță și că trebuie ”revizuit” modul de a face politică.

”Prin schimbarea conducerii PSD Dâmbovița văd o altă abordare politică și trebuie să revizuim și organizațiile locale și mai multe proceduri față de care nu am fost de acord în trecut. Ar fi bine ca alianța cu Pro România să se facă la nivel de județ. Este o treabă destul de serioasă. Așa cum știți, Pro România s-a desprins din PSD și majoritatea membrilor din Pro România sunt foști membri PSD. La nivel de județ ați văzut ce rezultate a avut Adrian Țuțuianu cu Pro România și la alegerile prezidențiale și la cele europarlamentare, așa că este binevenită o astfel de alianță.

Sunt organizații locale care nu au performanță și trebuie să ne gândim unde este ”buba” – liderul sau organizația respectivă. Cu toate că la alegerile prezidențiale am avut niste surprize foarte mari. Nu mi-am explicat niciodată cum orașe care nu au avut primari PSD, au obținut rezultate mai bune decât orașele care au avut primari PSD. Este un fapt și o întrebare, dar mi-e teamă că tocmai în aceste orașe, la alegerile locale nu vom avea rezultate bune.” a declarat astăzi Marian Țachianu, deputat și vicepreședinte PSD Dâmbovița.

(Video, minutul 7:30)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share