Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Marin Antonescu a fost exclus din PNL CEL MARE

Foto Cristi Iordache - OFICIAL MEDIA
Marin Antonescu & Gabriel Grozavu-OFICIAL MEDIA
Foto: Cristi Iordache – OFICIAL MEDIA

Marin Antonescu a fost exclus din PNL cel Mare pe motiv ca a fost ofiter de securitate. Ce dovada de verticalitate morala si cat de promt a actionat conducerea PNL Dambovita pe o comunicare CNSAS de-acum noua ani si dupa trei luni de la alianta cu PDL!

Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa a dezbătut la şedinţa din 6 ianuarie 2015, situaţia consilierilor judeţeni Marin Antonescu şi Neli Ion, care la şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa din 19 decembrie 2014 au votat, alături de majoritatea constituită în jurul PSD, pentru demiterea din funcţia de vicepreşedinte a domnului Gabriel Grozavu şi pentru alegerea a doi noi vicepreşedinţi.

În cazul domnului Marin Antonescu, BPJ al PNL a luat act (cu 45 de voturi pentru, 13 împotrivă şi unul nul) de radierea din calitatea de membru de partid, în conformitate cu prevederile art. 22, alin. 2, lit h din  Statutul Partidului Naţional Liberal, având în vedere Comunicarea CNSAS 136.308, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 924 din 28 decembrie 2005, prin care sunt deconspiraţi agenţi/ofiţeri de securitate, ca poliţie politică. Astazi, 7 ianuarie 2015, PNL Dâmboviţa va transmite către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în baza Deciziei de radiere, solicitarea de încetare a mandatului  de consilier judeţean a domnului Marin Antonescu şi înlocuirea sa cu următorul supleant.

În cazul doamnei Neli Ion, cu 44 de voturi pentru, 14 împotrivă şi unul nul, BPJ a decis excluderea, în conformitate cu prevederile art. 26, alin. 2, lit. B, potrivit căruia ”a încălcat deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi, prin aceasta, a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante”. Decizia finală aparţine Colegiului Director Judeţean, care se va întruni în termen de 30 de zile.

Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa a decis, tot în şedinţa din 6 ianuarie, acţionarea în instanţă – în vederea pierderii mandatului – a tuturor consilierilor judeţeni şi locali care au trădat alegătorii care le-au încredinţat votul în 2012, prin trecerea la PSD în baza Ordonanţei de Urgenţă 55, declarată neconstituţională.

 

 

Comunicat de presa Nr. 74/06.01.2015 – PNL Dambovita

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share