Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Măsuri de ordine publică la meciul AFC Chindia Târgoviște – CSM Slatina

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică, sâmbătă, 11 mai a.c., începând cu ora 11:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște la partida de fotbal din play-out-ul Ligii a 2-a, dintre echipele AFC Chindia Târgoviște şi CSM Slatina.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fairplay a spectacolului sportiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și  celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții optime și vor asigura siguranța participanților la acest eveniment.

Spectatorii vor putea intra în arena sportivă(Tribuna 1 și Tribuna 2) începând cu ora 09:00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, AFC Chindia Târgoviște.

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmeria dâmbovițeană recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, să dea dovadă de spirit de fairplay și să se delimiteze se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share