Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Măsuri de ordine și siguranță publică în weekendul ce urmează

Și în acest sfârșit de săptămână vom asigura măsurile de ordine la activitățile cu public numeros organizate în zona de competență, astfel încât, dacă alegeți să participați la următoarele evenimente, ce vor avea loc în județele Timiș și Hunedoara, să aveți parte de momente frumoase, în siguranță.

Sâmbătă vom fi alături de cei pasionați de fotbal, la competițiile sportive organizate astfel:

  • meciul de fotbal din cadrul „Ligii a II-a”, dintre echipele CS Corvinul Hunedoara și FC Unirea Dej, care va începe la ora 11.00, pe Stadionul „Michael Klein” din municipiul Hunedoara;
  • meciul de fotbal din cadrul „Ligii a II-a”, dintre CSC Dumbrăvița-CSA Steaua București, care va începe la ora 11.00, pe stadionul„Ștefan Dobay” din comuna Dumbrăvița.

Dacă alegeți să vă susțineți echipa favorită sau să petreceți timp bucurându-vă de fotbal, venim în sprijinul dumneavoastră cu următoarele recomandări:

  • Manifestați răbdare, respectați indicațiile autorităților și evitați implicarea în conflicte de orice natură;
  • Solicitați sprijinul forțelor de ordine din zonă, în cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială.

De asemenea, jandarmii Gurpării Mobile Timișoara vor fi prezenți și la activitățile comemorative dedicate Episcopului David Ferenc, ce vor avea loc în data de 4.11. a.c., la Deva, în județul Hunedoara. Suntem pregătiți să sprijinim pelerinii, comunitatea locală și vizitatorii care valorifică oportunitatea de a se conecta cu trecutul istoric al zonei împreună cu cei dragi și recomandăm participanților să țină cont de următoarele:

  • Manifestați înțelegere față de măsurile luate de organizatori și cooperați cu forțele de ordine;
  • Adoptați un comportament preventiv, acordând o atenție deosebită celor mici, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări;
  • Dacă aveți nevoie de ajutorul nostru, apelați cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau numărul unic de urgență 112.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin