Măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele organizate în localitățile Deva și Hunedoara, cu ocazia sărbătorii zilei de 1 Decembrie – „Ziua Națională a României”.
Jandarmii Grupării Mobile Timișoara sunt alături de cetățenii care vor participa la activitățile cultural-artistice și comemorative dedicate acestei zile, astfel încât aceștia să petreacă momente liniștite, în siguranță.
Vă recomandăm să fiți vigilenți în locurile aglomerate, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări, acordați atenție bagajelor, respectați regulile stabilite de organizatori și evitați implicarea în situații care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.
În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente, sau apelați numărul unic de urgență 112.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share