Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Târgul de Crăciun de la Târgoviște și aprinderea iluminatului festiv

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi iar municipiul Târgoviște, ca în fiecare an, îmbracă hainele potrivite în așteptarea acestora, dar și a Moșului încărcat cu daruri. Mult așteptatele lumini de sărbătoare și bradul falnic din centrul orașului se vor aprinde în seara de 5 decembrie de la ora 18.00. Edilul municipiului Târgoviște a precizat că ”suprizele se vor ține lanț” pentru cei mai mici, dar și pentru oamenii mari, pe care i-a invitat să ia parte la cea mai frumoasă perioadă de peste an, sarbătorile de iarnă, cele care vor aduce un nou început pentru fiecare dintre noi.
”Iluminatul festiv va fi aprins chiar în seara în care vine Moș Nicolae, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză fără precedent!
În aceeași seară se va deschide și Târgul de Crăciun, localizat atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale! De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă. Concertele de colinde, parada sosirii lui Moș Crăciun de pe data de 16 decembrie, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă!”, a transmis Daniel Cristian Stan pe pagina facebook.
Edilul a facut mai multe precizări și în cadrul unei conferințe de presă, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște. La eveniment au participat viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share