Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Max Verstappen, aproape sigur de un nou titlu. Cine este favorit să termine pe locul 2?

Sezonul actual de Formula 1 este cel de-al 74-lea din istorie, iar cursele se succed cu rapiditate. Cu fiecare eveniment care se termină, este tot mai clar că nimeni nu îl poate opri pe Max Verstappen. Neerlandezul are cale liberă spre cel de-al treilea titlu din carieră, iar la doar 25 de ani promite să spulbere toate recordurile stabilite de marii piloți ai istoriei.

Nume mari precum Michael Schumacher, Ayrton Senna sau Lewis Hamilton vor ajunge să fie, cel mai probabil, trecute sub cel al lui Verstappen peste doar câțiva ani, în orice ierarhie care să ia în calcul performanțele all-time din Marele Circ. Totuși, dacă locul 1 nu mai este o miză, ce se întâmplă cu poziția a doua? Iată ce spun bookmakerii și cine este favorit să termine primul sub Verstappen!

Sergio Perez, favorit la locul 2

Cei mai titrați piloți din istoria Formulei 1 sunt Michael Schumacher și Lewis Hamilton. Fostul mare pilot german a reușit să câștige de șapte ori titlul de campion, același număr de succese fiind înregistrat și de Lewis Hamilton. Ajuns la 38 de ani, pilotul englez încă este membru al echipei Mercedes și concurează în mod activ, însă este departe de forma de vârf a carierei sale, iar monopostul îi oferă speranțe mici să termine pe locul secund. La pariuri F1, cota pentru ca Hamilton să câștige competiția este, în momentul redactării acestui articol, una uriașă: 51,00. Favorit principal este, firește, Verstappen, cu o cotă de 1,12. În topul favoriților urmează mexicanul Sergio Perez. Colegul de echipă al lui Verstappen are cota 6,00, ceea ce îl transformă în favorit cert la ocuparea celei de-a doua trepte a podiumului.

De altfel, este greu de crezut că ar putea să îl depășească cineva pe Perez, chiar dacă se ia în calcul doar punctul de vedere al bookmakerilor. Asta deoarece următorul, în ordinea cotelor, este Fernando Alonso. Pilotul spaniol are o cotă uriașă, de 41,00, care spune multe despre cât de mici sunt șansele sale la o clasare imediat sub Verstappen. Ceilalți sportivi participanți nici nu pot fi luați în calcul pentru locul secund, în aceste condiții.

Așadar, dacă ești parior și iubești cursele de Formula 1, poți miza pe Sergio Perez pentru o clasare pe locul 2. Cu toate acestea, este de preferat să urmărești îndeaproape modul în care evoluează competiția și rezultatele curselor, deoarece aceste cote se pot modifica pe parcursul competiției. Un lucru este aproape sigur: cota lui Verstappen la cucerirea unui nou titlu nu poate decât să scadă.

Astfel, dacă vrei să mizezi pe neerlandez la o cotă bună, trebuie să te grăbești. Firește, nu uita să pariezi cu responsabilitate și să pui mereu pe primul loc distracția și adrenalina pe care doar pariurile și vitezele amețitoare de pe circuitele de F1 ți-o pot garanta.

În concluzie, mexicanul Sergio Perez, în vârstă de 33 de ani, este principalul favorit la locul 2 în ediția 2023 a Formula 1, în vreme ce colegul său Max Verstappen este aproape sigur vechiul și noul campion din Marele Circ!

Sursa foto: Unsplash.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share