29/07/2021

Meci spectaculos între FC Aninoasa şi Petrolul Ploieşti

FC Aninoasa s-a aflat foarte aproape  de-a înregistra a patra victorie în amicalele verii. Doar șapte minute au despărțit echipa lui Cristian Bălașa să obțină un succes cu “lupii” de la Petrolul Ploiești. Disputa dintre Aninoasa și Petrolul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce gazdele au ridicat scorul la 2-0 în prima repriză, iar prahovenii au restbailit echilibrul pe finalul întâlnirii.

Începutul bun de joc arătat de ploieșteni a fost stopat rapid de dâmbovițeni. Călinescu a deschis scorul (8), printr-o lovitură de cap, pe assist-ul lui Maican. Reușita Aninoasei i-a ambiționat și mai mult pe “lupi” împingându-i  pe aceștia să se apropie și mai mult de poarta lui Priseceanu. La capătul ocaziilor irosite de Lambru (14), Puchea (17 – șut în transversală, 19), Nițescu (21), Gheorghe (30) și Arnăutu (42), Aninoasa a încheiat repriza la înălțime, ridicând scorul la 2-0, în urma execuției superbe realizate de Dinu, din afara careului. Actul secund s-a jucat din nou cu garda jos, dar Petrolul a avut mai mult succes în fața porții. În momentul când Bălașa a făcut toate schimbările disponibile, “lupii” au exploatat din plin acest lucru, restabilind egalitatea pe tabelă, la capătul “dublei” semnate de Vintilă. Testul cu Petrolul a arătat în cea mai mare parte adevărata valoare a Aninoasei. Dacă elevii lui Bălașa vor aborda meciurile din campionat la fel cum au făcut-o timp de 80 de minute cu prahovenii, Aninoasa va avea multe de spus în noua ediție a Ligii a 3-a. Partitura înregistrată cu echipa lui Octavian Grigore trebuie să reprezinte pentru componenții Aninoasei un șablon după care să se ghideze în meciurile care vor urma. Miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, Aninoasa va da piept cu Recolta Gura Șuții, într-un alt test de verificare.

FC Aninoasa  –  Petrolul Ploiești       2-2 (2-0)        

Marcatori: Călinescu (8), Dinu (44)/ Vintilă (81, 83).

Aninoasa: Priseceanu – Năstase, Marina, Neaga, Diță – Maican, Blas, Dinu, Rusu – Călinescu, Codroiu. Au mai jucat: Bicher – Pahonțu, Grigorescu, Matei, Sucală, Coman. Antrenor: Cristian Bălașa.

Petrolul: Marinică – Vagner, Prunescu, Frâncu, Velisar – Chindriș, Nițescu, Puchea, Lambru – Arnăutu, , Gheorghe. Au mai jucat: Bolboașă – Olaru, Chiriță, Țicu, Catană, Ciocâlteu, Păum, Vintilă, Stănescu, Dumitru. Antrenor: Octavian Grigore.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share