Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mergi des cu copilul în parc în vacanța de vară? TOP 3 lucruri care NU trebuie să îți lipsească din geantă

Vacanța de vară este una dintre cele mai frumoase perioade din an pentru un copil, iar dacă nu ai posibilitatea să îl duci la bunici pentru perioade mai lungi de timp, parcul este una dintre cele mai bune soluții pentru ca cel mic să-și petreacă o parte din zi în aer liber. 

Deși dimineața este cea mai bună perioadă pentru joacă, aceasta se poate prelungi, așadar trebuie să fii pregătită corespunzător atunci când ieși cu cel mic. Mai jos, găsești o listă cu câteva obiecte care sunt indispensabile în acest caz.

Iată care sunt lucrurile esențiale pentru distracția din parc!

Este greu să satisfaci toate nevoile unui copil, indiferent de vârsta acestuia, însă este bine să ai la tine câteva lucruri care să nu ocupe mult loc, dar care să te ajute în situații neprevăzute.

 

  • Jucăria preferată

 

Dacă știi că cel mic se plictisește repede, o idee bună este să îi iei în parc și jucăria preferată. Astfel, în momentele de respiro sau când se mai încălzește, micuțul va putea să stea la umbra și să își continue joaca. Mai mult, cu ajutorul acesteia, își va putea face noi prieteni.

Ceea ce nu trebuie să îți scape din vedere, însă, este faptul că jucăria trebuie să fie curățată și dezinfectată tot timpul. Dacă nu ai încredere în gelurile dezinfectante din magazin, poți prepara chiar tu câteva soluții care să nu irite pielea.

 

  • Gustările sănătoase

 

Un alt lucru care nu trebuie să îți lipsească din geantă atunci când mergi cu copilul în parc este o gustare. Dacă este una sănătoasă cu atât mai bine, așa că te poți orienta spre cele făcute în casă, pe care le puteți împărți, făcând astfel din aceste ieșiri mici adevărate picnicuri de care să va bucurați împreună. 

Un sandviș mai consistent sau chiar un desert pentru a potoli pofta de dulce a piticului îți vor fi de mare ajutor, nemaipunând la socoteală economia pe care o faci, deoarece nu trebuie să mai mergi prin magazine.

 

  •  Soluțiile de curățare

 

Pentru că tot au fost menționate anterior, gelurile sau șervețelele dezinfectante nu ar trebui să îți lipsească din geantă niciodată, indiferent că ești sau nu cu copilul în parc, la joacă. Atunci este cu atât mai important să le ai la tine. În cazul unor mici accidente, dar și atunci când trebuie să îi speli mânuțele micuțului înainte de a lua o gustare, ai nevoie de astfel de produse, mai ales când nu ai apa la tine.

Este bine să ai un dispenser pentru gel dezinfectant și în casă, în special în această perioadă în care trebuie să îți cureți bine mâinile după ce te-ai întors de afară. Dacă încă nu ai un astfel de dispozitiv, descoperă oferta aici și nu vei mai fi nevoită să mergi prin magazine și să cauți, mai ales acum, când stocurile sunt ceva mai limitate.

Atunci când știi că ai în program o ieșire cu cel mic, este bine să te organizezi din timp. După cum bine poți observa, nici nu trebuie să îi iei toată camera în parc, lucrurile menționate mai sus fiindu-ți la îndemână. Astfel, scapi de griji și te poți bucura alături de copilul tău de o zi reușită la locul de joacă.

Sursa foto: Pixabay.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share