Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mesaj către PSD: ”Țineți-vă Firea!

Scriam cu peste un an și jumătate în urmă că Gabriela Firea este singura care poate să îi ia locul lui Dragnea. Am dat la început de februarie 2017 un mesaj către PSD, același pe care îl transmit și acum: Țineți-vă Firea!

Țineți-vă Firea - Oficial Meda

11 februarie 2017

”Primarii marilor orașe, în frunte cu Gabriela Firea, se gândesc deja că partidul o ia la vale și nu vor accepta să rămână agățați de actualii lideri din eșalonul unu, cei care au pierdut capitalul politic. Să ne amintim că la discursul președintelui Iohannis, Ecaterina Andronescu nu a părăsit plenul parlamentului. Sunt mulți membri de partid care au dezvoltat animozități față de baronul de Teleorman si acoliții săi, un politician fără vlagă care nu se va mai putea salva politic. Nu s-a gândit niciodată că înviind morții la vot, ăștia îl vor lua cu ei în groapă. În acest moment PSD nu mai are imagine, nu mai are susținere. Dar surpriza va veni în forță de la Gabriela Firea…” Articolul integral aici!

Ce spuneam cu un an și jumătate în urmă se dezvoltă și prinde contur. Aminteam că doamna Andronescu nu a ieșit din plen la comanda stăpânului și iată că a fost prima femeie care i-a cerut demisia lui Dragnea. La scurt timp a urmat Gabriela Firea să afirme că actualul șef este un pericol atât pentru PSD cât și pentru România.

Astăzi țineți-vă …Firea!

Atuuri: purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, primar al Bucureștiului, om de presă, organizația Ilfov, Robert Negoiță, contracte cu televiziunile, roșu și negru, comunicare… și lista poate continua. Mai mulți parlamentari deja s-au alăturat Gabrielei Firea după ce aceasta i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

De teamă că poate pierde și bruma de susținere pe zona București și încolțită de efectele măcelului din 10 august 2018, Firea a dat pe față (aproape) tot ce știa despre Dragnea. După ce a cerut -fără succes- în Cex demisia lui Carmen Dan, într-o emisiune de televiziune a dezvăluit cum i s-au ”tăiat” toate proiectele pentru București, pentru a nu câștiga imagine și în felul acesta să poată prelua conducerea partidului.

Firea declară că nu dorește să preia conducerea PSD

Gabriela Firea afirmă că Liviu Dragnea se teme de o eventuală candidatură a ei la prezidențiale și că acesta este motivul pentru care nu a dorit să o sprijine în marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca Primăria Capitalei să le ducă la îndeplinire. Firea subliniază că nu s-a răzgândit și că nu va intra nici în cursa pentru Cotroceni și nici nu dorește să preia conducerea PSD. (…) Eu nu pot fi primar cu funcții în PSD dacă propriul meu președinte cu bună știință, știind ce efecte devastatoare vor fi asupra Capitalei acceptă să se taie aproape 40%”, a mărturisit Gabriela Firea. RT

”E trist ce a ajuns PSD” -Cătălin Ivan

„Mă bucură prea puţin că timpul îmi dă dreptate. Ce se întâmplă acum era evident încă din 2014. Laşitatea, oportunismul şi servilismul i-a împiedicat pe cei care puteau lua atitudine să o facă. Astăzi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel şi Ecaterina Andronescu acum câteva săptămâni. Este însă prea târziu. Mult prea târziu. Contează prea puţin răul făcut PSD-ului. Grav este răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice”, a susţinut Cătălin Ivan, referindu-se la criticile aduse conducerii PSD de Gabriela Firea şi Ecaterina Andronescu, care i-au cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas înapoi. Digi24

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share