Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

MESAJUL INGERILOR pentru ANUL 2017

ATMOSFERA GENERALA/PROVOCAREA

„Incepand cu anul 2012 suntem pregatiti pentru acest an 2017, anul curcubeu, anul evolutiei spirituale, anul care ne va schimba fundamental.
Arhanghelul Raziel, are o energie curcubeu, fluida, o energie pe care nu o poti cuprinde in niciun fel si nu poti sa o intelegi cu mintea; oricat incerci sa intelegi si sa pui etichete, nu functioneaza. Este vorba despre reintoarcere la natura, uitati-va deja la imbracaminte, ne intoarcem spre a purta lucruri cat mai naturale si la mancare, la cosmetice etc. Asadar ne intoarcem spre esenta, spre intelepciunea stramosilor, spre parti pe care nu le putem intelege cu mintea constienta.

Curcubeele cand apar…? dupa o ploaie sau furtuna. Nu intotdeauna apar insa intotdeauna este un semn divin, un semn de la Dumnezeu, un miracol. Din pacate avem nevoie de haos inainte – ganditi-va cand va faceti ordine in casa… – inainte de a fi ordine este hos. Asa a fost pentru noi anul 2016, pregatirea, „jocul de glezne” pentru 2017.

2017 vine cu actiune, este necesar sa privim dincolo de aparente, nimic din ceea ce pare nu este ceea ce este.(tine-ti minte fraza asta). In orice situatie fiti precauti ca intotdeauna mai exista ceva… se mai intampla ceva… – si cu cat o sa incercam sa intelegem cu mintea constienta, cu atat ne impiedicam mai mult, sau ne adancim mai mult in necunoscut, cu cat suntem in acceptare, iubire, intelegere si spunem “sa fie cum este mai bine pentru mine chiar daca nu inteleg ceea ce se intampla, ma abandonez” cu atata lucrurile se vor aranja mai usor. Avem lectia abandonului in 2017, pentru ca in momentul in care ne abandonam, in acel moment ne punem in slujba lui Dumnezeu si a misiunii noastre divine.

Trebuie sa fim mai mult in curgere. Va fi oarecum mersul pe sarma. De ce? Pentru ca va fi testul credintei, cum am zis dincolo de aparente, salturi in necunoscut, cu cat te arunci de mai de sus cu atat aripile tale se deschid si mai tare. Deci, de aceea este un an atat de important pentru ca vine si cu foarte multe realizari si cu foarte mari deschideri in momentul in care ne dam drumul, dar pana acolo s-ar putea sa mai avem anumite piedici.

O sa stiti fiecare dintre voi care va sunt lectiile pe 2017 vorbind cu ingerii, pentru ca pentru fiecare dintre voi o sa se amplifice o anumita arie din viata voastra. Daca de exemplu este necesar sa aduceti armonie in relatiile de familie, va trebui sa lucrezi in relatia ta, de exemplu cu mama, ca sa poti sa vindeci apoi relatia cu sotul sau prietenul sau sa poti atrage o anumita persoana in viata ta.

Astfel, Raziel cu aceasta energie curcubeu, ne aduce toate aspectele noastre acasa. Vom fi constienti de latura noastra umana mult mai puternic decat inainte si la fel de puternic si de latura noastra divina si spirituala. Dar vei fi constient ca ai limite in acest corp fizic, vei fi constient ca tu, indiferent daca tu aici esti un inger pamantean, te mai poti enerva, te mai poti supara, mai poti sa pici anumite teste ale vietii si e ok, adica nu suntem sfinti aici si trebuie sa imbratisam latura noastra umana intelegand ca in esenta noi suntem divini, esenta noastra este divina, manifestarea esentei noastre este umana.

Initial am simtit energia acestui an, una blanda, dar este blanda si ferma, ca a unui TATA care s-a saturat ca copiii lui sa faca prostii si a venit timpul sa ii aduca pe calea cea buna.

Nu uitati sa cititi si mesajul ingerilor dupa numarul de ingeri 1, numarul guvernator al anului 2017:

Arhanghelul Uriel este cel care ne-a mai luminat si insotit pe tot parcursul anului 2016 pentru a ne recunoaste puterea, pentru a ne arata drumul. El este cel care ne-a tinut lanterna si ne-a impins sa mergem acolo unde este nevoie de noi. Din pacate el a fost si cel care, impreuna cu Arhanghelul Azrael, i-a ajutat pe multi sa plece impacati in lumina in 2016. El si in acest an 2017 ne vegheaza de undeva din spate, ca si Arhanghelul Mihail, pentru a nu ne da puterea, pentru a ne mai da impulsurile necesare de a merge inainte.

Delia Muresan

deliamuresan.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">