13/06/2021

Şcoala Mihai Viteazul- Spectacol umanitar pe scena Teatrului Tony Bulandra

Școala Mihai Viteazul a organizat în preajma sărbătorilor de iarnă un eveniment umanitar, găzduit de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Cei mai frumoși copii ai școlii și-au pus în valoare talentele și alături de profesorii coordonatori au sărbătorit spiritul Crăciunului printr-un spectacol denumit ”Gala talentelor”.

Așa cum v-am obișnuit, susținem cultura, artele, binele, frumosul, educația și, am surprins în acest sens, un  eveniment de suflet, pentru a-l aduce în fața dumneavoastră, ca un model de iubire fata de si pentru toti cei implicați  direct si implicit. Am rugat promotorii acestei manifestari, in speta, profesorii indrumatori, să ne ofere câteva detalii despre spectacolul dedicat celor mai buni copii din școală.

Staicu Anamaria: Ne puteţi spune în ce a constat evenimentul de astăzi ?
Luminița Bobeş: Spectacolul de azi s-a numit „Gala talentelor” în care copiii din Scoala gimnazială Mihai Viteazul au arătat talentele lor. Spectacolul umanitar „Gala talentelor” face parte dintr-un proiect mai mare numit „Elevii ajută elevi” în care se desfăşoară şi alte activităţi prin care, elevii din şcoală ajută 35 de copii din aceeaşi şcoală care au rezultate foarte bune la învăţătură, dar au o situaţie materială precară.

S.A: Cine susţine şi coordonează acest proiect ?
L.B: Doamna Stăescu Alexandra este coordonatorul proiectului şi omul de bază care a reuşit să ne unească pentru a forma această echipă. Alături de noi se află Primăria Municipiului Târgovişte care a oferit pachete copiilor de Crăciun şi de Paşte, iar din sumele donate am avut posibilitatea să îi ducem pe copii într-o excursie pe fiecare an.

S.A: Despre copiii care au participat la spectacol şi efortul depus de aceştia?
L.B : Copiii lucrează suplimentar pentru spectacol, unii dintre ei fac parte din diverse cluburi şi au muncit foarte mult pentru a junge la astfel de performanţe.

VEZI GALERIE FOTO

S.A: Care este scopul acestor spectacole, pe langă cele umanitare ?
L.B: Noi încercăm să le dezvoltăm ideea de voluntariat, să înveţe să lucreze în mod voluntar.

S.A: De cât timp se organizează acestă gală?
L.B : Acest proiect s-a dezvoltat în timp, suntem la a VI-a ediţie, iar spectacolul se organizează de 4 ani.
Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi, pentru că aceasta este modalitatea prin care îi putem promova şi încuraja pe copii!

Daniela Gâtlan: Avem un parteneriat cu cei de la Teatrul Tony Bulandra şi organizăm spectacole de Paşte şi de Crăciun. Am ales acest loc pentru a forma elevii şcolii noastre, în timp, desigur, însă influenţele sunt mari, iar schimbările se văd!

 

VEZI GALERIE FOTO

Distribuie acest articol Oficial Media
Share