Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Metode mai adaptate vremurilor de a ne plăti karma

Metode mai adaptate vremurilor de a ne plăti karma. Fiecare acțiune pe care o faci în această viață sau într-o viață anterioară te determină să îți asumi o răspundere datorată integral. Atât faptele bune, cât și cele rele vor face parte din bagajul tău karmic și te vor influența într-un mod sau altul. Din fericire, îți poți șterge datoria karmică schimbându-ți mentalitatea și făcând anumite lucruri nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău și pentru Univers.

Sport/cardio/drumeții pe munte conectat la karma (intenția de a consuma astfel ajunge, lucrul mecanic al corpului face asta..plus ca ai mai multă energie)

Rugăciune în timp ce conducem/mergem cu autobuzul/mers pe jos. Se produce lumină, se deschid astfel drumurile pe care le parcurgem şi pt ceilalți -> nu cerem nimic pt asta, ni se consumă din karma.

Lăsat bacşiş mai mare la restaurant/terasa, atunci când simțiți. Salariile ospatarilor sunt mici, recompensarea în plus a unui serviciu bun plăteşte din karma, dă o stare mai bună şi energie ospătarului, starea bună se tranduce în servicii mai bune pt următorii clienți -> se mai consumă şi aşa din karmă.

Când ieşiți cu prietenii în oraş, fără mare tamtam, chiar fără să ştie, achitați voi nota. Intenția să fie să dați o masă strămoşilor, celor cărora le-ați greşit. Merge cu orice, mâncare, cafele, beri la terasă. Nu faceți un obicei din asta, prietenii o să se simtă aiurea.

Când cumpărați flori, plătiți dublu şi rugați persoana respectivă să dea din partea voastră un buchet cui consideră. Eu le zic să ofere unei fete/femei pe care o văd mai tristă. Şi dacă persoana nu vă respectă rugămintea şi bagă banii în buzunar, tot funcționează – vă ia din belele.

Adoptați un cățel/ o pisică din adăpost. Nu e musai să îl luați acasă, vă puteți ocupa de animăluț dpdv financiar iar el să rămână în adăpost, voi są plătiți pt mancare, medicamente, operații etc.

Când cumpărați de la băbuțele/moşuleții din piață, lăsați ceva în plus şi nu vă mai târguiți la legătura de leuştean.

Mergeți/sunați la azile de bătrâni/case de copii şi întrebați-i ce au nevoie. Oferiți cât vă permiteți.

Cărțile citite, cele care considerați că v-au fost de folos cu adevărat, dăruiți-le. Găsiți voi unde, nu le băgați pe gât rudelor/prietenilor care nu vi le cer, răspândiți cunoaşterea, se plăteşte foarte fain din karmă aşa.

Puneți în legătură oamenii. Cei care au ceva de oferit cu cei care caută anumite bunuri/servicii. Din nou, o metoda foarte faină de plată a karmei.

Evaluați corect dpdv al prețului ceea ce ştiți să faceți. Nu zic să oferiți neapărat gratuit (deşi asta ar plăti mai multă karma, totuşi pune presiune pe relația dintre oameni) dar oferiți la un preț mai mic, cu intenția ca diferența să plătească din karmă.

Călătorii, nu neapărat pelerinaje. Mergeți pe nu ştiu unde, dormiți acolo, mâncați acolo, cumpărați chestii de acolo, prin efortul vostru (plătit benzină, condus, biletul de tren, plătit cazare masa etc.) consumați din karmă. Pentru că în mod normal nu ați fi mers acolo, ați fi stat acasă, zona respectivă nu ar fi primit energia voastră -> se pune şi asta la plata karmei. Dacă mai e şi vreo mąnăstire, portal, loc încărcat dpdv spiritual prin zonă, cu atât mai bine.

Mai sunt multe, dar sper că ați prins ideea: important e să integrăm plățile karmice în viața de zi cu zi, aşa se plăteşte mai repede, mai des (deci mai mult, în perspectivă) şi mai plăcut.

Nu e nevoie să simțim plățile karmice ca pe o pedeapsă, e bine să ne bucurăm de ele, aşa ajungem să le facem cu plăcere. Spor la plăți!

Autor: Cătălin Popovici

Distribuie acest articol Oficial Media
Share