Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Microbuze electrice pentru elevii din județul Hunedoara

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi de la Consiliului Județean Hunedoara a  fost aprobat depunerea proiectului „Transport verde – Microbuze electrice pentru elevi în județul Hunedoara”, în cadrul apelului de proiecte finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 – Educație.

Valoarea proiectului, care vizează achiziționarea de microbuze școlare electrice pentru 23 de primării din mediul rural, se ridică la circa șase milioane de euro.

 

 

” Îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevii din județul Hunedoara se numără printre preocupările noastre imediate. Acum, avem posibilitatea să accesăm fonduri pentru achiziția de microbuze electrice și să realizăm o rețea de transport verde pentru elevii care fac naveta la școală. Prin depunerea proiectului, în cadrul căruia Consiliul Județean Hunedoara este lider, va fi asigurată prima tranșă de microbuze. Sperăm ca prin următoarele apeluri de proiecte,  să asigurăm tot necesarul de microbuze solicitat de primării” a transmis președintele C.J. Laurențiu Nistor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share