Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mihai Mălaimare va susține un workshop la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Teatrul Municipal Tony Bulandra găzduiește în zilele de 18 și 19 februarie 2022 o suită de evenimente cu totul speciale. În cadrul proiectului personal Moștenirea, Mihai Mălaimare va susține pentru actorii teatrului nostru un workshop de statuie vivantă, va lansa trei cărți de teatru și va susține spectacolul one-man show Actorul.

Alături de Mihai Mălaimare, va fi prezentă și Mirela Vescan, renumita artistă de Make Up, care va ține o ședință demonstrativă de machiaj de teatru.

Vă invităm să participați la evenimentele din cadrul acestui proiect, să descoperiți fascinanta lume a statuii vivante și să vă bucurați de două zile inedite de teatru.

Programul complet:

18 februarie:
10:00 – 19:00 – Workshop statuie vivantă – Partea I

19 februarie:
10:00 – 13:00 – Lansare carte / conferință de presă / discuție cu actorii – Foaierul Cinematografului „Independența”
15:00 – 20:00 – Workshop statuie vivantă – partea a II-a – Casa Tineretului
15:00 – 18:30 – Ședință demonstrativă de machiaj – Casa Tineretului
18:30 – 19:30 – Repetat în costume moment statuie vivantă – Casa Tineretului
19:30 – 20:00 – Scena cavoului din „Romeo și Julieta” – Spectacol de statui vivante realizat de participanții la workshop – Casa Tineretului
20:00 – 20:30 – Reprezentație-Fragment one-man show Actorul – cu și de Mihai Mălaimare – Casa Tineretului


Când vorbim despre moștenire, ne gândim la un transfer material și spiritual către cineva mai tânăr, care ar putea folosi ceea ce primește în drumul său prin viață.

Proiectul acesta este însă altceva.

Eu am descoperit un drum, am mers pe el de unul singur și am constatat că este foarte posibil să mai fie foarte mult până la capăt.

Vreau să împărtășesc și altora ceea ce știu, îndemnându-i să urce la rândul lor pe acest drum și, fără a mai pierde vremea cu greutățile pe care eu a tre­buit să le înfrâng, să poată merge mult mai departe decât mine. Dăruiesc ceea ce știu și cu speranța că tinerețea și entuziasmul lor mă vor ajuta și pe mine să nu mă opresc.

În această meserie mergem umăr la umăr și doar greutatea moștenirii tre­buie să o poarte, de la un anumit moment, cei mai tineri și mai puter­nici!” (Mihai Mălaimare)

Sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Citește și:

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, reabilitare și modernizare după 20 de ani VIDEO

”Evita-Tango” – premieră la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share