Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Miliardarii Horoscopului. Top 3 zodii de barbati care s-au indragostit de bani!

bani1

Descopera care sunt zodiile de barbati care se afla sub cea mai puternica influenta a norocului financiar, zodiile de barbati al caror destin este pus in legatura cu abundenta si bunastarea materiala la superlativ:

Se pare ca 12% din miliardarii listati in Forbes s-au nascut in zodia Fecioara, ceea ce plaseaza aceasta zodie pe primul loc in randul zodiilor ultrabogate. Warren Buffett si Larry Ellison se afla in semnul Fecioarei. Printre miliardarii lumii se mai afla si:

zodia Berbec (8% dintre miliardarii Forbes sunt in zodia Berbec, facand-o cea de-a doua cea mai bogata zodie din lume; ca reprezentanti miliardari ai semnului Berbec ii putem numi pe Steve Ballmer, vicepresedintele Microsoft si pe Ingvar Kamprad, fondatorul magazinelor Ikea)

zodia Scorpion ( locul III – Bill Gates)

-Varsator (Oprah Winfrey)

Locul I – Fecioara

Pe primul loc in topul celor mai bogate zodii din lume se afla Fecioara. Zodia Fecioara beneficiaza de anumite trasaturi pe care le detin miliardarii lumii: perseverenta, tenacitate, putere de munca, hotarare, fler in afaceri si o dorinta puternica de a face lucrurile sa mearga. Zodia Fecioara este ambitioasa si dominata de dorinta de a obtine excelenta si performante deosebite indiferent de ceea ce face.

Zodia Fecioara nu urmareste sa faca bani in mod deosebit. Nu acesta este scopul sau. Insa este perfectionista si isi doreste sa faca lucrurile atat de bine si sa produca lucruri si servicii care sunt utile celorlalti, incat banii vin firesc catre ea, ca o recompensa a eforturilor depuse.

Fecioara este in acelasi timp analitica, meticuloasa, organizata si orientata catre detalii. Iar detaliile fac diferenta. Dispune si de rabdare in acelasi timp si simt practic in investitii. Stie cum sa economiseasca si sa nu investeasca pagubos sau ineficient.

Locul II – Scorpion

Scorpionul se numara printre cele mai ambitioase zodii atunci cand vine vorba de a-si urmari un vis si de a-si pune ideile in practica (Bill Gates – Microsoft – este Scorpion). Scorpionii au fler, viziune, originalitate si mai ales pasiune pentru ceea ce fac.

Ei pot si adesea umaresc ca ceilalti sa joace dupa cum canta ei. Au putere de seductie si de convingere si isi vand cu usurinta ideile si produsele. Indiferent ca vrei sau nu, Scorpionii te pot convinge sa faci ceea ce isi doresc ei sau fac astfel incat ajungi sa iti insusesti viziunea lor.

Au o intuitie deosebita si se lasa ghidati de ea atunci cand vine vorba de a “mirosi’ oportunitatile si afacerile profitabile. Instinctele lor nu ii tradeaza de cele mai multe ori si dispun si de o inteligenta deosebita.

Locul III – Berbec

Chiar daca ideile lor sunt geniale si demareaza afaceri in forta si entuziasti, Berbecii se pricep mai bine in a initia un lucru decat a-l finaliza si a-l duce pana la capat. Pentru ca nu au rabdare, se pierd pe parcurs si se grabesc, actionand pripit si periclitand afacerile. Numarandu-se printre cele mai puternice semne de foc, Berbecul nu se lasa invins si lupta pana in panzele albe pentru a-si atinge obiectivul propus si intotdeauna in cautarea de noi idei pe care sa le puna in aplicare. Berbecul are totodata tendinta de a fi cheltuitor, risipind uneori bani in lucruri care nu sunt neaparat necesare, potrivit garbo.ro

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">