Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ministrul Rafila vrea certificat verde în ianuarie, altfel își dă demisia

Rafila vrea certificat verde în ianuarie. Experimentele pe oameni continuă. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că poate lua în calcul demisia din fruntea instituției dacă certificatul verde nu o să fie adoptat. 

Rafila vrea certificat verde în ianuarie

Se pare că oricât ar visa unii că e posibilă renunțarea la certificatul verde, la vaccinări, testări și alte experimente pe oameni, nimeni nu va opri prigoana asupra lor. Ceea ce cu doi ani in urmă era luată în râs cu titlu de ”conspirație”, devine lege. Tot ce au scris cei de care se făcea bășcălie -că sunt needucați, că le crește solzi, că le bagă cip și multe altele-, era doar ca să-i denigreze.

Iata ca dupa doi ani fiecare cuvintel scris si spus de ”conspirationisti si negationisti” s-a implinit la virgula. Deci ce va urma? Exact ce au spus ei asa cum s-a intamplat. Cei doi ani de pandemie ne releva faptul ca adevarul se afla la asa-zisii conspirationisti, iar teroarea la cei care isi spun eroi salvatori.

Alertare precoce zice omul OMS-ului

„Am elaborat un proiect de lege privind utilizarea certificatului în cazul unei agravări a situației epidemiologice. Este ceea ce numim alertare precoce. Certificatul ar urma să intre în vigoare în trei săptămâni de la prima creștere a numărului de cazuri. În vară, creșterea a început pe 5 iulie și certificatul ar fi intrat în vigoare la 1 august. Sesizarea unei creșteri care să ducă la un val pandemic care să poată pune în pericol sistemul de sănătate și să se soldeze cu foarte multe victime impune introducerea certificatului.

Rafila vrea certificat verde în ianuarie

Renunțarea intervine când apare scăderea și incidența este sub 1%. Am discutat exploratoriu și cu Coaliția pentru Dezvoltarea României, care îi reunește pe cei care produc 50% din PIB. Pregătirea angajatorilor pentru utilizarea instrumentului se realizează. Pentru 30 de zile lucrătoare oferim vouchere pentru testare, timp în care angajatorii se pot adapta, pot recurge și la telemuncă.

Certificatul reduce mult riscul de transmitere, dar trebuie să intre rapid în vigoare, înainte de posibila creștere a numărului de cazuri. Din punctul meu de vedere, procedura aplicabilă este asumarea răspunderii Guvernului. PSD sprijină soluția, rămâne de văzut dacă și-o vor asuma partenerii noștri de coaliție. Dacă vom tergiversa lucrurile, vom ajunge ca certificatul verde să fie aprobat foarte târziu și efectele lui vor fi minime”, a spus Alexandru Rafila, într-un interviu pentru Spotmedia.ro.

Despre demisie

„E o întrebare foarte bună (n. r.: a fost întrebat dacă ia în calcul demisia în posibilitatea în care certificatul nu o să fie implementat în ianuarie prin angajarea răspunderii Guvernului). Pot să fac acest lucru, pentru că am o răspundere profesională și morală pentru cetățenii României. Și dacă se va tergiversa și repeta exercițiul de imagine politică din vară, în mod evident, ar fi o soluție onorabilă. Îl cunosc pe dl premier Ciucă, este un om serios și responsabil și un bun interlocutor pentru găsirea unei soluții de rezolvare rapidă a acestei situații”, a conchis Rafila.

EXPLOZIV CEEA CE URMEAZĂ:

✔Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Directorul OMS spune că vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copii – Video

Senatoarea Șoșoacă a lăsat în pielea goală mafioții de la butoane. Și bătuți și cu banii luați!

✔Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share