26/09/2021

Misiuni ale jandarmilor timișoreni în acest sfârșit de săptămână

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara asigură măsuri de ordine la meciul de fotbal dintre echipele UTA și Rapid București și la manifestări cultural-artistice ce au loc în acest sfârșit de săptămână.
Jandarmii asigură toate măsurile pentru ca evenimentul sportiv ce are loc vineri, 10 septembrie a.c., pe stadionul “Francisc von Neuman” din municipiul Arad, să se desfășoare în condiții de siguranță.
Până duminică, 12 septembrie a.c., sunt asigurate măsurile de ordine și siguranța participanților la manifestările cultural-artistice „Zilele orașului” ce au loc în Băile Herculane, județul Caraș-Severin.
Ca în fiecare an, în a doua duminică a lunii septembrie, efective ale Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara se află in localitatea Țebea din județul Hunedoara, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentelor comemorative dedicate lui Avram Iancu.
Pentru indeplinirea misiunilor ce îi revin, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara cooperează cu inspectoratele județene de poliție, jandarmerie și pentru situații de urgență, din zona de responsabilitate.
Jandarmii recomandă participanților să respecte măsurile de protecție sanitară și indicațiile structurilor de ordine aflate în misiune.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share