Ana Maria Gheorghe, Doamna Centrului de Arte Carmina Burana

În cadrul manifestațiilor prilejuite de Zilele Cetății Târgoviște am avut bucuria să fim spectatori și jurați, să trăim joaca și frumosul alături de copiii minunați pregătiți de Ana Maria Gheorghe la Centrul de Arte Carmina Burana.

Ana Maria Gheorghe- Carmina Burana

Au trecut câțiva ani buni de când participam pentru prima dată, în calitate de cronicari, la reprezentațiile școlii conduse de Ana Maria și, iată, cu plăcută surprindere, astăzi am fost din nou alături de cântecul cald și inocent al copiilor. Un mare căștig pentru educația târgovișteană, pentru artă și muzică în special, pentru tinerele talente și pentru părinții acestora.

”Ce mică-i vacanța mare”, titulatura sub care a debutat evenimentul din 7 septembrie 2021, a făcut să răsune Parcul Chindia de vocile micuților, de pianul, chitările și tobele lor. Spectatorii au împărțit, deopotrivă, emoțiile cu micii interpreți, dar și cu îndrumătorii acestora.

GALERIE FOTO ARTELE SPECTACOLULUI

Și ca să încununeze importanța evenimentului trebuie menționată prezența primarului Daniel Cristian Stan, care a felicitat participanții –profesori, organizatori, părinți și elevi- de la scena foișorului. Într-o eră electronică, digitală, în care se pierd valori esențiale, primarul are meritul că se apleacă spre interacțiunea directă prin artă și spectacol și dă dovadă încă o dată, că educația tinerelor vlăstare are prioritate în cetatea pe care o conduce.

Atăt ziarul nostru, Oficial Media, cât și Revista Artele Spectacolului, au preluat și au publicat momente din cadrul manifestării muzicale, conduse, cum spuneam la început, de Doamna Centrului de Arte Carmina Burana, Ana Maria Gheorghe. Dăruire, muncă și iubire – acestea sunt ingredientele care pot determina aceste rezultate după atâția ani și încă mulți ani înainte.

Se vorbește puțin și se face mult, copiii merg în festivaluri, în concursuri, chiar citeam de curând că s-au întors de la Cernavodă, de la Sinaia, încununați de premii, dar mai ales cu tolba plină de sentimente, de stări, de amintiri.

Felicitări Ana Maria, felicitări colegilor îndrumători, felicitări copiilor și părinților!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share