Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Modernizarea DJ691: lărgirea la patru benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoarei și Centura Timișoarei – Autostrada A1 (km. 12+975).

Regio-POR în Regiunea Vest: după drumurile din Arad, astăzi vorbim despre cele din Timiș și ne vom referi la un proiect în mod special, și anume modernizarea drumului județean care face legătura între Timișoara și Autostrada A1, prin localitatea Dumbrăvița.

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Timiş în parteneriat cu Primaria Dumbravita și Primăria Municipiului Timișoara.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în luna septembrie 2020.

Prin proiect este prevăzută lărgirea șoselei la patru benzi de circulație, modernizarea – vor rezulta 10,25 kilometri de drum județean modernizat şi ranforsarea structurii de transport rutier existente.

Au început lucrările la tronsonul II – zona Giarmata, până la autostradă, fiind realizate fizic în proporție de aproximativ 13%.

Valoarea totală a proiectului este de 80,3 milioane lei, din care 66,4 milioane lei reprezintă buget nerambursabil, din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) și de la Bugetul de Stat, prin #Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020.

Data de finalizare a investiției este, conform contractului de finanțare, 30 septembrie 2022.

#ADR Vest monitorizează implementarea proiectului și vă ține informați, pe parcurs, cu privire la evoluția lucrărilor.

#POR #proiecteeuropeneTimis #dezvoltareregionala #CalatoriaContinua

Distribuie acest articol Oficial Media
Share