Moduri în care un credit nebancar prin telefon este mai bun decât cel bancar

Majoritatea oamenilor se gândesc la bănci atunci când au nevoie de un credit nebancar prin telefon. Ei nu iau în considerare cu adevărat alte opțiuni, cum ar fi societatile de credit sau alți creditori financiari. La urma urmei, băncile oferă împrumuturi cam tuturor celor care au un venit stabil și un credit bun, nu-i așa? Nu neapărat. Adevărul este că nu toată lumea se califică pentru un împrumut bancar sau îndeplinește criteriile stricte stabilite de majoritatea instituțiilor financiare. Asta nu înseamnă că nu puteți obține finanțare pentru lucrurile pe care le doriți – există o mulțime de alte opțiuni disponibile pentru dvs. Creditorii nebancari oferă o mulțime de produse de împrumut diferite care pot fi mai bune decât ceea ce are de oferit banca dumneavoastră. Fie că este vorba de rate ale dobânzii mai mici, de un timp de aprobare mai rapid sau de cu totul altceva, există argumente pro și contra pentru fiecare tip de împrumut, fie că este de la un creditor bancar sau nebancar. Haideți să aruncăm o privire asupra câtorva avantaje pe care le au împrumuturile nebancare față de împrumuturile bancare tradiționale:

Nu este necesară verificarea creditului

O mulțime de oameni nu se califică pentru împrumuturi nebancare prin telefon din cauza scorului slab sau inexistent. Împrumuturile bancare se bazează aproape întotdeauna pe istoricul dvs.de credit, așa că, dacă scorul dvs. de credit este scăzut, nu puteți obține un împrumut de la bancă. Dacă nu aveți un scor de credit sau dacă istoricul dvs. de credit este neregulat, va fi foarte dificil să obțineți un împrumut bancar. Pe de altă parte, creditorii nebancari, pe de altă parte, de obicei, nu fac din istoricul de credit o parte importantă a procesului lor de luare a deciziilor. Acesta este un mare avantaj pentru creditorii nebancari.

Proces mai rapid și rată de aprobare mai mare

Un alt motiv pentru care oamenii decid să nu obțină un împrumut bancar este că procesul este extrem de lent. Odată ce ați aplicat pentru un împrumut bancar, ați putea aștepta câteva luni până când împrumutul este aprobat și fondurile sunt disponibile în contul dumneavoastră. Cu toate acestea, creditorii nebancari nu au aceleași cerințe riguroase ca și băncile tradiționale, ceea ce înseamnă că pot aproba și finanța împrumuturile mult mai repede. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă aveți nevoie de bani în grabă.

Rate mai mici ale dobânzii

Acesta ar trebui să fie unul dintre cele mai mari avantaje de a merge cu un creditor nebancar: ratele lor mai mici ale dobânzii. Băncile sunt afaceri ca oricare altele și fac bani prin perceperea de dobânzi la împrumuturi. Dacă aveți un scor de credit scăzut, vi se va oferi o rată a dobânzii mai mare. Dacă doriți cea mai mică rată a dobânzii posibilă, ar trebui să încercați să obțineți un împrumut de la un creditor nebancar, cum ar fi un creditor sau o companie de împrumuturi online.

Dacă vă aflați în oricare dintre aceste situații, opțiunile de creditare nebancară, cum ar fi împrumuturile cu titlu de autoturism, împrumuturile personale și împrumuturile de zi de salariu, ar putea fi soluția perfectă pentru situația dumneavoastră.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share