Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Municipiul Târgoviște pe primul loc în regiunea Sud-Muntenia la atragerea de bani europeni

 Potrivit cifrelor ADR Sud-Muntenia, cu 6 luni înainte de finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc unu în regiune ca sume de bani aprobate pentru finanțare. APROBATE PENTRU FINANȚARE ȘI ÎNCASATE EFECTIV!
Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe pagina de facebook.
”Suntem pe primul loc, cu o valoare totală de sume avizate pentru finanțare MAI MARE DECÂT A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC!
 Pe cifre: din 376,6 milioane lei aprobate până astăzi, Târgoviștea are 212,2 milioane. Repet, pentru că mi se pare absolut incredibil și vreau să fim conștienți de această situație: avem cu aproape 50 de milioane lei mai mult decât au împreună toate celelalte capitale din regiunea Sud-Muntenia.
Poate că unora le este greu să creadă (deși sunt cifre oficiale), poate că și noi ne-am „speriat” când am calculat, poate că…poate că… Dar, la final, rămâne amprenta că toată munca și toate energiile și toate ambițiile noastre au rezultate.
E doar o imagine de parcurs a ceea ce facem, în fiecare zi, în orașul nostru. Vă mulțumesc!”, a transmis Daniel Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share