Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

NASCUT PE 8 SEPTEMBRIE

timthumb.phpTineri si cu initiativa ii putem numi pe cei cinci membri ai Asociatiei „Impreuna pentru Targoviste” care de curand au mai castigat un partener de onoare de partea lor, este vorba de Gabriel Boriga.

Cunoscuti in Targoviste mai ales pentru proiectul online pe care il au de doi ani, „Targovistea in imagini” dar si pentru evenimentele in care au fost prezente nume precum, Horatiu Malalele sau Dan Puric, tinerii ambitiosi l-au primit in echipa lor pe Gabriel Boriga pentru ca fortele lor unite sa aiba un impact puternic pentru realizarea proiectelor propuse.

Determinat de dorinta de implicare civica pe care o stim cu totii din mandatele de primar, Gabriel Boriga ne-a informat astazi intr-o conferinta de presa despre primul proiect alaturi de Asociatia „Ïmpreuna pentru Targoviste”.

Viata pentru Cezar” este proiectul care deschide colaborarea „Impreuna pentru Targoviste”.

Nascut chiar pe 8 septembrie, de ziua Targovistei (in mod cert nu intamplator), Cezar este un copil de 2 luni cu o malformatie grava la plamani si inima, care l-au tinut inca de la nastere in spitalul Marie Curie din Bucuresti alaturi de parintii sai.

IMG_4613

Prezent in conferinta de presa, bunicul lui Cezar, Nica Afil, vorbeste indurerat de faptul ca au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea acoperi costurile de transport, recuperare si intreg pachetul medical post-operator.

Operatia va avea loc la Londra si costa in jur de 15.000 de euro, bani acoperiti de statul roman, insa nu suficienti pentru intregul proces de recuperare al copilului.

Este primul proiect umanitar pe care asociația îl derulează. Solidaritatea cetățenilor va contribui decisiv la salvarea unei mici vieți care merită o șansă. Cezar Mihai Nica are două luni și este un mic suflet de copil din Târgoviște, născut cu o gravă malformație la plămâni și inimă care îi pun în pericol viața. E un proiect al comunității pentru un membru al comunității. Târgoviștea poate să dea un exemplu României de ceea ce înseamnă să ne strângem toți și să contribuim cu o sumă accesibilă oricărui om și să aratăm că toți putem ajuta un suflet de copil „a declarat Gabriel Boriga.

Suma pe care membrii asociatiei au stabilit-o pentru donatie este de 10 ron. Iar targetul ambitios este de 10.000 de persoane.

Banii pot fi donaţi zilnic, până pe 31 decembrie, la sediul asociaţiei din Centrul vechi al orasului Targoviste (fostul sediul PNȚCD) între orele 10-17 dar si in conturile de mai jos. Fiecare donator va primi o chitanță cu suma donată și va fi rugat să se semneze pe panoul „Dă viață pentru Cezar!”. 

Putem oferi cu totii o mana de ajutor pentru a salva o viata! Jurnalistii prezenti la conferinta au fost primii donatori iar spiritul civic de care e nevoie sa dam dovada a fost subliniat si de Gabriel Boriga:

Constientizarea rolului detinut de fiecare membru al comunitatii municipiului Targoviste in salvarea unei vieti si crearea unitatii civice in interiorul comunitatii sunt lucruri care, din punctul meu de vedere nu au fost suficient de bine puse in evidenta, desi am semnale foarte mari ca cei mai multi dintre targovisteni sunt oricand gata sa ajute, sa-si ofere sprijinul, dupa putere, dupa posibilitati. Dar inca nu a fost cineva care sa stranga si sa coaguleze aceasta dorinta, care a existat dintotdeauna.”

Asadar, dragi targovisteni si nu numai, luna aceasta aveti o ocazie minunata sa faceti o fapta buna care in mod cert nu va ramane nerasplatita!

 Conturile în care puteți dona sunt:
– Asociația „Împreună pentru Târgoviște”: RO50RNCB0128140386500001. Cont la BCR în LEI.
– Nica Afil Liviu (bunicul copilului): RO55BPOS16010624963RON01. Cont la BancPost în LEI.
– Nica Tiberiu Gabriel (tatăl copilului) RO56BTRLEURCRT0264411601. Cont la Transilvania în EURO.
În oricare din conturi donați vă rugăm să fie cu descrierea „Donație pentru Cezar”.

Alaturat-te evenimentului care se afla si pe facebook! Cheama-ti prietenii si hai sa-l salvam pe micutul nascut pe 8 septembrie!Viață-pentru-Cezar-Asociația-Împreună-pentru-Târgoviște-671x447

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin