Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ne scuzați că nu ne mințim cititorii, domnilor politicieni!

TREZITI-VA! Oficial Media

Dacă cineva crede că își face imagine pe seama noastră, se înșeală. Văd că unii politicieni așteaptă nominalizări și etichetări pozitive la acțiuni care sunt firești și pentru care au fost aleși și PLĂTIȚI să le desfășoare. 

Se poartă la nivel național ridicarea la rang de virtute faptul ca s-a turnat un kilometru de asfalt sau/si  s-au montat două bănci în parcul uscat și plin de bălării. Ne scuzați domnilor politicieni că nu ne putem minți cititorii. Prețurile de cost ale anumitor ”realizări” sunt atât de mari și se fac din banii lor, ale celor care acum citesc aceste rânduri. Se construiește puțin și cu bani mulți, adică ei, cititorii, sunt înșelați în fiecare zi. Vom evidenția cumpătat acțiunile dumneavoastră pozitive, vom aprecia marile realizări, însă nu ne considerați turma de ”yesmeni” care vă aplaudă la fiecare dungă trasă pe asfalt.

 

Politicieni corupti - Oficial MediaDacă există o categorie de clienți fideli grupărilor politice, oameni care nu găsesc soluții de supraviețuire și acceptă să îi aruncați în benă pentru o ciulama și o țuică halite pe nerăsuflate la destinație, trebuie să vă intre bine în cap că noi nu facem parte din sclavii ”plantațiilor” voastre. Voi sunteți lucrători ai comunității și dacă reușiți să păcăliți o parte din ea, să nu credeți că ne puteți prosti chiar pe toți. 

Avem un mesaj și pentru politicienii idealiști și care reușesc sau încearcă să demareze proiecte în folosul cetățenilor, cei care nu vizează funcții doar pentru o pensie specială, un mesaj de susținere necondiționată și sprijinul nostru mediatic. Se știu fiecare dintre ei, așa cum și noi îi cunoaștem. 

PARLAMENTUL de după 2016 nu mai poate fi o adunătură de tâlhari, iar pentru asta noi, ziarul nostru, avem nevoie de ajutorul cititorilor, avem nevoie de unitate civică. Trebuie să fiți informați, trebuie să știți că nu aveți șefi, ci reprezentanți cărora le puteți cere seamă de felul cum vă cheltuie banii sau cum schimbă viitorul copiilor voștri în bine sau în rău.

Nu uitați că atât noi cât și dumneavoastră, distinși cititori, suntem responsabili de povara pe care o punem în cârca tinerilor de azi, în spinarea copiilor. Cineva trebuie să înceapă să înțeleagă realitatea obiectivă în care trăim, realitatea în care munca noastră ne este exploatată de cei care încă stăpânesc o parte din alegători și pe care îi cumpără cu minciuni, cu o ciulama și o țuică.

Mergeți acasă și spuneți-le copiilor că datorită dumneavoastră le va fi bine sau rău. 

TREZITI-VA! Oficial Media

Cristi Iordache

Nu uitați că ședințele de consiliu local și județean sunt publice iar dumnevoastră puteți asista la ele. Aștept mesajele cu opinii și idei pe adresa de email: cris.iordache25@yahoo.com. Impreună putem schimba în bine nu doar viața târgoviștenilor și a dâmbovițenilor, ci a Romaniei, fiindcă vom avea grijă cui dăm votul pentru Senat și Camera Deputaților.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share