Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Nevoia unei relații libere, o poveste la care nu te așteptai

Nevoia de validare, dorința de incitare și entuziam, nevoia unei relații libere, acel foc pe care fiecare dintre noi îl visează. Siguranța materială, experiența și învățătura vieții, libertatea și explorarea, iată numai câteva dintre ingredientele de care au nevoie oamenii. Atenția este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ți le poate oferi partenerul de cuplu.

Nevoia unei relații libere

Nu doar că înseamnă că este interesat cu adevarat de tine, însă demonstrează si faptul că ii pasă de ce se întâmplă în viața ta. Iar aceste lucruri mici chiar contează. Este bine sa fii o persoană puternica, independenta, însa uneori ai nevoie de cineva în fața căruia să îți poti odihni sufletul și trupul. Ar trebui sa fie intotdeauna dispus să aibă grijă de tine.

Nevoia unei relații libere

Cu toții vrem in viata noastră pe cineva cu care să putem să ne simțim în largul notru. Partenerul tău ar trebui sa te placă exact pentru cine esti. Nu este necesar ca voi doi să fiți de acord întotdeauna, însa asta nu înseamna ca el să își dorească să te schimbe cine ești ca persoană. De aici rezultă nevoia unei relații libere, fără sentimentul de colivie.

Poti fi cu cea mai frumoasa persoana din lume care iti ofera tot ce ti-ai dorit vreodată. Iti va da timpul său, va face eforturi pentru a te face fericit/ă, dar dacă nu simți că îți acoperă toate nevoile, atunci nu este ceea ce-ți trebuie. Fii cu cineva care zâmbeste pentru tine, cineva care iti incalzeste sufletul cu inima lui chiar si de la sute de kilometri distanță. Si ofera același sentiment înapoi. Crede-mă, merită totul!

Nu te mai chinui cu ideea că s-ar putea să nu găsești niciodată persoana cu care să te simți bine. Dragostea nu este unul dintre lucrurile care pot fi accelerate.

Nu forțați nimic, există alternativa unei povești la care nu vă așteptați

Multe cupluri încearcă să forțeze relațiile chiar dacă acestea nu au sorți de izbândă și devin din ce în ce mai toxice. De aceea vă recomandăm să aflați mai multe despre sugar daddys și sugar babies.

Uneori cele mai bune relații sunt cele la care nu te așteptai. Există multe povești de dragoste imprevizibile, povești la care nici nu te-ai gândit. Uneori între oameni apare o legătură spontană și plină de emoție. Este bine să nu ai așteptări de la partener, să nu te simți obligat și încorsetat într-un tipar.

Și mai ales trebuie spus că relațiile nu sunt întotdeauna ceea ce par. Multe cupluri sunt foarte tinere ca să înțeleagă mare lucru din relație, iar altele sunt perimate și nu mai prezinta incitare și entuziasm.

De aici rezultă nevoia de alți parteneri care să completeze lipsurile. Tineri care caută libertatea și experiența, care-și doresc maturitate la partener și un comportament responsabil și, deopotrivă, oameni trecuți prin viață care au nevoie să ofere siguranță și să primească atenția unei persoane foarte tinere.

Trebuie să te relaxezi și să lași totul să meargă, nu-ți mai face griji că nu se găsește cineva potrivit pentru tine.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">