NICOLAE AL ROMÂNIEI VINE LA HUNEDOARA

”Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate şi modestie. Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a Independenţei, Suveranităţii şi Unităţii noastre. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru” REGELE MIHAI 

Copiii şi tinerii ţării au astăzi o viaţă fără graniţe. În faţa computerelor sau călătorind pe cinci continente, fără niciun complex de inferioritate, ei sunt acea parte a României care ne aşază la nivel de egalitate cu orice altă ţară a lumii. Plecând de la citatele de mai sus, un amplu eveniment dedicat REGELUI MIHAI  va fi organizat mâine la Hunedoara.

”Pe 15 noiembrie vă invit să îmi fiți alături într-un loc special, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde începând cu ora 18.00 va avea loc prezentarea albumului de fotografii „Bunicul meu Regele Mihai”, eveniment din cadrul turneului „Pe urmele bunicului Mihai I”!
Vom depăna povești și ne vom aminti cu drag de Ultimul Suveran al țării, dar veți avea ocazia de a-l cunoaște și prin celelalte ipostaze ale sale, acelea de soț, tată și bunic!”a ținut să transmistă NICOLAE AL ROMÂNIEI.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share