Nicolae Ciucă a fost ales președinte al PNL cu unanimitate de voturi

Nicolae Ciucă este noul președinte PNL, ales într-un Congres extraordinar în care acesta a fost singurul candidat. Din 1.120 de voturi exprimate, 1.060 au fost „pentru” și nimeni nu a votat împotrivă. 60 de voturi au fost anulate.

„Mulțumesc tinerilor, am văzut mulți astăzi, am stat de vorbă cu ei. Tot ce facem noi astăzi le este destinat. Rostul nostru și direcția noastră de care am vorbit astăzi nu sunt pentru noi, sunt pentru ei. Ei, tinerii, trebuie să fie cei care se vor mândri că au preluat de la noi o țară stabilă și o țară puternică și le spunem de pe acum că au datoria să o ducă mai departe mai bine decât am făcut-o noi”, a spus Nicolae Ciucă în discursul din încheierea congresului.

PNL Dâmbovița îl susține pe Nicolae Ciucă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal

13.37: Ciucă face selfie-uri pe scenă cu unii dintre delegați.

13.32: La anunțarea rezultatului previzibil, sala congresului e aproape goală. Ciucă a primit câteva aplauze anemice.

13.31: Rezultatul alegerilor: Voturi valabil exprimate: 1.120; Voturi ”pentru” – 1.060; Voturi anulate – 60. Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL

12.58: Rareș Bogdan: ”Am primit un ultim sondaj de opinie, pe care casa de sondare îl va face cunoscut, probabil, în această seară sau mâine dimineaţă. (…) PNL are scorul astăzi de 22,2% din totalul populaţiei, PSD – 31,1%, AUR – 16,2%, UDMR – 5%. Avem potenţial”.

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL

Nicolae Ciucă a vorbit și despre situația din Ucraina și modul în care s-au mobilizat românii pentru a-i ajuta pe refugiați. El a dat asigurări că România va ajuta în continuare Ucraina, care se confruntă cu „un război ilegal și neprovocat”.

CIUCA PNL

PNL Dâmbovița, mobilizare pentru refugiații din Ucraina. Se pot aduce donații în continuare

Proiect PNL: Instalarea sistemelor alternative de producere a energiei în cazul clădirilor nerezidențiale noi va deveni obligatorie acolo unde este posibil

Distribuie acest articol Oficial Media
Share