25/10/2020

Nicolae Florin Ionuț, candidatul PRO România pentru Hulubești: „Știu ce înseamnă munca și integritatea”

PRO România Dâmbovița susține tinerii pentru alegerile locale, iar Nicolae Florin Ionuț este unul dintre cei care își doresc să-și asume o responsabilitate pentru comunitatea în care trăiește. Candidat pentru Primăria Hulubești, tânărul ”PRO”, a prezentat câteva dintre problemele comunei, aducând în același timp și soluții.

Nicolae Florin Ionuț are 27 de ani și este student la Facultatea de Inginerie Mecanică, profil Inginerie Economică Industrială și totodată asociat la o firmă de transport marfă. „Aș vrea ca experiența mea acumulată în mediul privat și universitar împletită cu entuziasmul meu aferent unui tânăr politician, să ofere o alternativă locuitorilor comunei Hulubești. Aici cred că totul ține de viziune. Toți candidații la poziția de primar ar trebui să aibă o viziune care să ducă la dezvoltarea comunei în concordanță cu creșterea calității vieți.” spune candidatul Pro România.

Acesta a mai adăugat că ”în comuna Hulubești nu au fost atrase niciun fel de fonduri europene” iar situația școlilor și a Căminului Cultural este una ”deplorabilă”, dar și faptul că ședințele organizate în cadrul Consiliului Local din comună nu sunt niciodată făcute publice și ar vrea să schimbe asta: „Sunt de părere că cetățenii comunei trebuie să fie informați în permanență despre deciziile luate la primărie și în Consiliul Local”.

O altă problemă importantă este reprezentată de către rețeaua de canalizare, unde „proiectul de recepție a fost semnat, dar din păcate stația de epurare nu este racordată la rețeaua de energie electrică”, a explicat Nicolae Florin Ionuț și aduce ca soluții următoarele proiecte:

  • Implementarea unui soft unic de management a documentelor pentru rezolvarea cu rapiditate a solicitărilor cetățenilor
  • Plata online a tuturor taxelor, impozitelor locale și amenzilor;
  • Afișarea pe site-ul primăriei a tuturor ședințelor ale Consiliului Local, a proiectelor, hotărârilor Consiliului Local, inclusiv participarea cetățenilor la elaborarea proiectelor și a bugetului
  • Atragerea de noi investitori
  • Crearea unor noi locuri de muncă
  • Reamenajarea și construirea de parcuri, terenuri de sport pentru tineri și internet gratuit în toate locurile de agrement
  • Colectarea deșeurilor
  • Acordarea de facilități pentru producătorii adevărați din comună.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share