26/10/2020

Conferința Națională a Femeilor Pro România

Dumitru Irena, coordonator al Organizației de Tineret Pro România Dâmbovița, a adus în atenția publică o serie de evenimente care vor avea loc în perioada următoare în cadrul formațiunii condusă de Victor Ponta. Întâlnirile se adresează membrilor Pro România – organizațiilor de tineret, de femei, de seniori, dar și departamentelor de specialitate din cadrul partidului, mai exact un forum al antreprenorilor și al agricultorilor.

Astăzi va avea loc prima întâlnire de acest gen la Târgoviște cu participarea a două județe: Dâmbovița și Giurgiu. Este un proiect regional ce are ca scop un schimb de experiență, organizarea pentru alegerile locale și conturarea unor proiecte ce urmează a fi implicate în cele două județe, a precizat Dumitru Irena. Iar pe data de 21 martie are loc o deplasare a tinerilor PRO România din județul Dâmbovița la Giurgiu.

Sâmbătă, 27 martie 2020 – are loc la Palatul Parlamentului Conferința Națională a Femeilor PRO România

”Aici vor participa aproximativ 350 de femei din toate județele și sectoarele, dezbătându-se teme de interes național. Dâmbovița va avea o delegație numeroasă: 22 de femei coordonate de Silvia Mareș. La nivel național, Organizația Pro România este coordonată de deputat Mihaela Huncă. Vor avea loc dezbateri legate de statutul femeii în societate, egalitatea de șanse și activitățile pe care le vom derula în perioada următore. Evenimentele vor culmina cu prezentarea candidaților PRO România pentru alegerile locale din 2020” a menționat Dumitru Irena.

Alte evenimente viitoare organizate de PRO România:

  • Conferința Națională a Tinerilor PRO România
  • Conferința Seniorilor PRO România
  • Forum al antreprenorilor
  • Forum al agricultorilor

Imagini din conferința de presă:

 

Editor: Miruna Lunescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share