Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Noi aducem magia Crăciunului pentru Gabriel

Update: Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu au preluat acest act filantropic și se ocupă de situația lui Gabriel. Doi oameni minunați care încearcă să aducă lumină și bucurie în casele copiilor năpăstuiți de soartă. Liderii CORB 44, o familie de oameni puternici, curajoși și tot pe-atât de inimoși!

Mulțumim, Roxana, mulțumim, Silviu!

Donațiile, cu acceptul celor care deja au donat, vor merge la alte cazuri sociale sau, în funcție de context, se vor face pachete cu cadouri de Crăciun pentru copii. Așa că puteți dona pentru Magia Crăciunului să aducem bucuria în inimile altor copii.

SUNTEM UNIȚI?

Postarea inițială: ”Gabriel este un copil de 14 ani care învață foarte bine. Locuiește într-o comună dâmbovițeană iar familia lui nu are posibilități să îi cumpere o tabletă. Vine iarna și costurile de trai ale familiei lui Gabriel vor fi foarte mari.
M-am gândit că pentru acest copil care va susține examenul de capacitate noi putem dovedi că nu avem nevoie de ”sistem” și că ne sprijinim semenii cu ușurință.”

5 LEI SAU 10 LEI POATE FACE UN COPIL FERICIT!

Dacă donăm 5 lei, 10 lei, 50 lei… sau și mai mult, fiecare după posibilități, vom strânge suma necesară achiziționării unei tablete sau chiar al unui laptop.

Așteptăm donațiile dumneavoastră în contul:
MEDIA MONTEART, IBAN: RO95BTRLRONCRT0607381101
”Donație pentru Gabriel” – vă rugăm să specificați la detaliile de plată.

Update: ”Donație pentru Magia Crăciunului” se vor păstra fondurile pentru același scop caritabil, dar alți copii.
Va fi întocmit un tabel pe baza donației din comentariile dumneavoastră, loc în care puteți atașa și poza de confirmare a transferului bancar.

NOI ADUCEM MAGIA CRĂCIUNULUI

În aceste vremuri grele, o sumă cât de mică poate aduce lumina în ochii unui copil chiar de Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Hai să-i facem cel mai frumos cadou de Crăciun!

P.S. – Mulțumiri doamnei diriginte care ne-a semnalat că putem fi parte la acest act filantropic. Detaliile legate de identitatea celor implicați, nume, localitate etc. vor fi la dispoziția tuturor, însă doar în mesaje private cu păstrarea confidențialității.

În comentarii, alături de sumă, puteți atașa și o poza de confirmare a plății. Vă mulțumim! Distribuiți!

VIN SĂRBĂTORILE, VIN SĂRBĂTORILE!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share