Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Normalitatea a devenit „exceptie” dupa 25 de ani de intuneric

10805226_10204356796812847_733012550_n

Nu va e rusine odata sa ne mai mintiti si ignorati ca si cum tara asta ar fi a voastra? Cata aroganta si lipsa de respect sa existe intr-un om? Acestea sunt cuvinte fine pentru cele mai nesimtite obrazuri pe care le-a vazut tara asta de 25 de ani incoace. Ce cauti in fruntea tarii daca vrei sa-ti bati joc de ea? Poate ai uitat ca esti in slujba noastra drag parlamentar, eurodeputat, sau functionar public! Noi te platim, noi astia nestiutori, violenti, artificiali, sau nazisti cum ne mai faci si, de vreo trei zile… pufosi! Nu stim cum va mai suporta pamantul, ca noi ne-am saturat de voi!

Normalitatea a devenit „exceptie”. Am ajuns sa ni se para ca visam de cateva zile de cand va tot aresteaza si se face dreptate asa cum cere LEGEA! Da, legea, nu noi cei nestiutori, legea care spune ca fiecare trebuie sa plateasca pentru ce face!

Cand un popor se revolta in cea mai umana forma posibila, ca e tinut sub batjocura si nesimtirea voastra de 25 de ani voi o numiti lovitura de stat? Habar n-aveti pe ce lume sunteti, va pasa doar de voi si de buzunarele, de conturile si de neamurile voastre! Lasa”gloabele „sa moara, sau macar munceste-le, stoarce-le, ca e mai convenabil asa. Cu voi mi-e rusine ca m-am nascut Romania! E prea frumoasa tara asta pentru voi! Si da, chiar am luat-o inapoi!!!

Redam mai jos declaratiile uluitoare ale fruntasilor de tara, oameni ce se vor a fi conducatori, nu le-a iesit decat a fi patroni pe plantatie, era un film, Nord si Sud…unii sclavi, altii boieri..

De exemplu, „domnul” Adrian Severin fost europarlamentar i-a criticat pe cei care au ieşit în stradă şi a spus că “tinerii violenți au strigat în stradă «Jos comunismul», fără să știe însă prea bine ce este acela și de ce strigă.

Fostul social democrat nu s-a oprit aici. În viziunea lui Adrian Severin, alegerile prezidențiale din ultimii zece ani au semănat cu niște revoluții. Cele din 16 noiembrie au reprezentat însă mai mult decât atât, crede „domnia sa”, credem noi ca-l domnim prea mult pentru ceea ce a facut pentru aceasta tarisoara.

Ceea ce am văzut din ziua primului tur de scrutin și până în duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care încă nu s-au terminat, a fost o adevărată lovitură de stat. Voturile românilor, inclusiv problemele în mare măsură artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat”, scrie Severin pe blogul său.

O lovitură de stat care a venit după acţiunea mai multor tineri neştiutori.

Tineri violenți au strigat pe stradă “Jos comunismul!”, fără să știe prea bine ce este acela și de ce strigă. Așa au strigat și batalioanele de asalt naziste în Germania interbelică. Peste câteva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acești tineri vor striga “Jos evreii!” Tot așa, fără să știe de ce., a mai afirmat Severin.

SA NU UITAM CA Adrian Severin a fost protagonistul unui adevărat scandal în 2013 după ce a fost acuzat de procurorii anticorpuţie de luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta le-ar fi promis ziariştilor de la Sunday Times că va face lobby la Parlamentul European contra cost. Prins cu mâţa în sac, eurodeputatul a refuzat să-şi dea demisia din Parlamentul European pe motiv că probele pe baza cărora era cercetat reprezentau o înscenare.

Un alt „domn”, Titu Bojin, sef al PSD Timis si al Consiliului Judetean Timis, sustine ca Facebookul este „de vina” pentru esecul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. In opinia liderului PSD, acum in partid este necesara „putina dictatura”.

„Daca esti foarte istet ca sa te joci pe Facebook nu inseamna ca ai si experienta necesara de a conduce”, a declarat Bojin, la Press Alert Tv.

Bojin a mai spus ca nu tine cu dintii de functii si, daca i se va cere, isi va depune demisia. „Eu am trecut de la mecanic de utilaje grele pana la functia pe care o am acum. Am copii buni in PSD care merita sa creasca, sa preia in mod pasnic, nu trebuie sa se bata cu mine sa ia functia. Cand sunt convins ca o pot duce, fiti convins ca le predau cheia de la partid”

Asa este domnule Bojin, va sfatuim totusi pentru binele acestei tari sa mergeti sa cautati niste manuale de „utilaje grele” pentru tinerii dvoastra invatacei, nu de alta dar cu politica „e chiar grele”.

Iar cireasa dupa tort  apartine  secretarului de stat în guvernul Ponta si o redam integral pentru bunul mers al natiunii, nu-i asa „domnule” Mirel Palada? Pentru ca in timp ce bietii românii stateau la coada intr-o vreme cainoasa de ore intregi care pareau ca nu se mai termina,  pentru a putea vota, Palada le „recomanda” celor intrigati  de modul în care a fost gestionata votarea să se „relaxeze” şi să îi dea cu ceva alcool, numindu-i ironic „pufoşi” si trimitandu-i la vot cu apelativul „Mars” ca pe niste animale! Sunteti un model pentru cetatenii pe care ii reprezentati, domnule Palda, un model de prostie si ignoranta crasa!

„”În România vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanţi. În străinătate, aproximativ 250 mii. Hai să zicem 300 de mii, să-i mai crească un pic ficatul de plăcere lui Băsescu şi camarilei sale. Adică de cel puţin 33 de ori mai mulţi. Eu zic chiar de 40 ori mai mulţi, căci nu va fi prezenţă la vot în respectivele secţii mai mare de 250 mii votanţi.


Deci vă rog eu, stimaţi pufoşi care citiţi toate căcaturile pe Internet şi credeţi în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luaţi cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecaţi după fentă. Nu vă mai luaţi după Hotnews, după Lucian Mîndruţă sau pe cine mai aveţi voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabăra cripto-iohannistă.

Aduceţi-vă aminte că într-o viaţă anterioară aţi făcut chiar şi esoterica materie numită aritmetică în şcoala primară. Şi aduceţi-vă aminte că 18 mii de secţii de votare în ţară e de 60 de ori mai mare decît 300 de secţii de votare în străinătate. Adică 98,4% secţii de votare în ţară, comparabil cu doar 1,6% secţii de votare în străinătate. DOAR 1,6%, pufoşilor.

Deci ascultaţi la moşul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuţa de dinţi în mînă, tot degeaba. Sînt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, cînd voi citiţi aceste rînduri ale nemernicului guvernamental, intră în secţiile de votare să dea cu ştampila să scăpăm de Băsescu şi de minionul său, Iohannis.

Acum. Chiar acum. În ţară.

Relax. Luaţi cu alcool. Marş la vot să vă treacă emoţiile.

Pufoşilor…”.

Suntem consternati cu totii ca inca vorbiti de la un pupitru si va adresati unor oameni pe care aveti pretentia sa-i conduceti, sa le oferiti cele mai bune conditii de trai si de dezvoltare intr-o tara normala, nu vrea nimeni altceva, decat normalitate, decenta, profesionalism, inteligenta si bun simt in gestionarea acestei tari. Vrem sa fiti OAMENI! Si nu vrem o tara ca afara, vrem o tara ca ROMANIA dar spalata bine de toata negura asta pe care ati lasat-o in urma de 25 de ani! Si cum spune un bun crestin, Asa sa ne ajute Dumnezu!

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin