Nu e niciodată prea târziu, în viață să ai parte de o aventură adevărată

Iubitorii de adrenalină și de senzații tari, sunt așteptați sâmbătă, la o tură de rafting pe Jiu. Cei care organizează aceste ture, de la Transilvania eXtreme Adventures  sunt oameni inimoși, cu ghizi  care au licențe și sunt acreditați de federația internațională de rafting.  Pornirea se face chiar de la intrarea în Defileul Jiului. Râul Jiu, este pretabil pentru acest tip de sport, deoarece este unul învolburat, cu multe curbe, stânci spectaculoase, care pot constitui adevărate capcane., cu multe cascade, unde, viteza apei, crește considerabil, până la 50 km/h.

Lungimea traseului este de 10 km, iar  echipamentul necesar  este pus la dispoziție de organizatori: costume de neopren integrale, papuci de neopren, veste de salvare, căști, etc.  Pretul turei de rafting este de 200 lei/persoană, în preț fiind incluse: tura de rafting, echipamentul necesar, ghidul, recuperarea de la finalul turei, filmare și poze de pe apă cu camerele Go Pro. Pentru detalii sau rezervări  se  poate lăsa un mesaj pe pagina de facebook, pe adresa de email office@txa.ro, pe pagina de contact de pe site-ul  www.txa.ro sau la telefon 0745815527.

”Transilvania eXtreme Adventures a luat naștere în 2010 din dorința de a arata oamenilor că există și un alt mod de ați petrece timpul liber, un mod mult mai plăcut și trăit la intensitate maximă. De aceea,  vă oferim o mulțime de activități outdoor,  care te fac să uiți de stresul zilnic și să te reîncarci cu energie. O modalitate frumoasă de a adauga în viața ta un plus de mișcare și sănătate. Dacă doriți să încercați senzația zborului liber, să vă aventurați pe valurile râurilor într-un caiac sau o barcă de rafting sau să vă distrați împreună cu cei dragi, făcând ceva diferit, noi avem soluția pentru ca distracția dumneavoastră să fie așa cum vă doriți! Pentru un plus de relaxare și multă distracție, vă asteptăm să ne contactați!„ au transmis cei care oferă aceste aventuri, de neuitat. 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share