Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

O amintire cu familia: Sedinta foto de Craciun la ArtisticFoto

În pragul sărbătorilor, fiecare dintre noi își dorește să păstreze amintiri prețioase alături de cei dragi. Crăciunul este acel moment al anului în care magia se îmbină cu tradițiile și familia. De aceea, ArtisticFoto vă oferă oportunitatea de a vă imortaliza momentele speciale prin sesiuni foto de neuitat.

ArtisticFoto: Unde Pasiunea Întâlnește Profesionalismul Cu o istorie bogată în domeniul fotografiei și cu recenzii excepționale pe platforme precum Google Maps și Facebook, ArtisticFoto a devenit un nume de referință în București. Amplasat în sectorul 4, studioul nostru vine în întâmpinarea dorințelor voastre cu pachete începând de la 400 de lei. Și nu, nu este vorba doar despre o simplă fotografie. Este vorba despre o experiență de fotografiere completă, în care fiecare detaliu contează.

Ce include pachetul nostru de sedinte foto de Craciun?

  • Durata sesiunii: între 30 și 60 de minute
  • Posibilitatea de a alege dintre 2 ținute
  • O selecție dintre 7 fundaluri festive
  • 15 fotografii, editate cu grijă și profesionalism
  • Printare de calitate pentru 5 dintre fotografii (10x15cm)
  • Livrare digitală rapidă în maxim 5 zile

Avantajele noastre nu se opresc aici. Dacă dorești o sedinta foto de Craciun în weekend, suntem deschiși, cu o mică taxă suplimentară de 50 de lei.

De ce să alegi ArtisticFoto? În afara serviciilor profesionale, ne diferențiem prin atenția acordată detaliilor și prin posibilitatea de a oferi albume foto personalizate. O fotografie spune o poveste, iar albumul o completează. Imaginați-vă să răsfoiți peste ani acele albume și să retrăiți momentele magice ale Crăciunului.

În plus, feedback-ul pozitiv din partea clienților este cea mai bună recomandare. Satisfacția voastră este misiunea noastră, și depunem toate eforturile pentru a vă oferi rezultate pe măsura așteptărilor.

Concluzie În această perioadă festivă, oferiți-vă o amintire care să dureze o viață. Transformă momentele de Crăciun în amintiri vii! Nu ratați această ocazie și rezervați-vă acum locul.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin