O femeie adevărată nu dăruieşte unui bărbat frumuseţe, inteligenţă sau succes, ci o stare care-l face fericit

O femeie adevărată atrage bărbații prin starea ei interioară. Aspectul fizic, inteligența, vârsta, statutul social, trăsăturile caracterului – toate acestea sunt, de fapt, secundare. Starea noastră de iubire faţă de viaţă atrage oamenii într-un mod special. Bucurați-vă de viaţă, chiar dacă asta este o artă complicată, dar o dată ce v-aţi învăţat să o faceţi, veţi deveni cel mai puternic magnet pentru bărbaţi.
Dragostea pentru o altă persoană începe cu dragostea faţă de sine. De obicei, credem contrariul: “Când cineva mă iubește, atunci mă voi iubi eu însămi.” Dar atât timp cât femeia nu este ,,îndrăgostită” de ea însăşi, oricare alt bărbat va fi doar un psihoterapeut pentru ea, care va încerca să o vindece de auto-respingere şi de teama de a fi singură. Adevărat, o iubire profundă vine dintr-o armonie absolută cu noi înşine. În aşa fel, dragostea pentru un alt om se va naște ca cea mai înaltă manifestare a sensibilităţii umane, și nu ca o încercare disperată de a ne simți utilitatea.
Bărbatul nu iubeşte doar femeia, dar și starea sa interioară când este alături de ea. O femeie care creează o stare specială bărbaților, va avea întotdeauna succes în amor și mulţi admiratori. Acest tip de femeie cultivă în sine o feminitate accentuată, pe care o acordă oamenilor (iubiților, admiratorilor, prietenilor, cunoscuților sau, pur și simplu, trecătorilor).
Prin urmare, această femeie nu este neapărat cea mai frumoasă, nu este cea mai deșteaptă și cu siguranță nu are cel mai mare succes, dar ea are farmecul ei aparte. O femeie adevărată nu dăruieşte unui bărbat frumuseţe, inteligenţă sau succes, ci o stare care-l face fericit.
Capacitatea unei femei de a dărui dragoste – atrage foarte mult. Dacă o femeie îşi dorește să fie iubită, ea trebuie să se înveţe să dăruiască iubire tuturor cu care comunică. Dăruieşte-o, preţuieşte-o, gândește-te și vorbește despre ea. Dragostea ar trebui să fie inspiraţie pentru tine. Dacă evoci iubire, ea te va găsi într-un mod natural.
O femeie adevărată este directă, într-un mod corect și amabil. Femeia adevărată vorbeşte cu partenerul ei, aşa încât să-l provoace să se schimbe în bine, nu să-l umilească şi să-l facă să se simtă un netrebnic. Asta e o mare artă feminină – arta de a fi binevoitoare chiar și atunci când este necesar să vorbim despre neajunsurile și greșelile altcuiva. Cu adevărat important nu este ceea ce spune femeia, ci cum o spune. Ea este absolut sinceră cu interlocutorul său, dar în acelaşi timp nu înjoseşte în niciun fel. Cu toate acestea, ea mereu lasă oamenii să aleagă: să se schimbe sau nu. Să fii o femeie adevărată nu înseamnă să fii dură.
O femeie adevărată îi provoacă partenerului dorința de a se manifesta ca un bărbat puternic, fără a-i impune datoria pe care “trebuie să o îndeplinească”, ci dimpotrivă.
O femeie adevărată lucrează la imaginea unei tinere blânde și fragile, în timp ce scopul real al acestei ‘misiuni’, este de a-l face pe partener să se simtă bine în propria lui piele, în cadrul relaţiei. Pentru a fermeca bărbații trebuie să fii fermecătoare. Dacă îşi dorește să inspire bărbații, femeia trebuie să fie o personalitate capabilă să inspire pe cineva. Dacă o femeie vrea să aprindă sufletul unui bărbat, ea însăși trebuie să fie o flacără.
Farmecul femeilor constă în dragostea lor față de viață, micile lor secrete, romantismul lor lăuntric și misterul din ele. Această trăsătură a femeilor este extraordinară şi trebuie folosită în folosul propriu, căci doar astfel putem deveni FEMEI ADEVĂRATE!
Sursa: Internet

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share