Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

O lectie de viata despre BANI

bani

Dragii mei, m-am gandit sa va scriu o postare despre bani si abundenta financiara. Vad ca foarte multi oameni incep sa judece aceasta “nevoie” de a avea bani. Daca esti o persoana care iubesti banii esti declarat materialist sau materialista. Eu am cateva argumente.

  1.  Daca nu iubim banii ei se vor ascunde de noi si nu vor mai veni pentru ca atragi doar ceea ce iubesti si ceea ce simti ca deja esti sau ai.
  2. Ceea ce reprimi persista. Multi dintre noi nu vrem probleme, nu vrem datorii dar insasi acest cuvant DATORIE ne face sa atragem tot mai multe datorii. Daca priviti a plati facturile ca pe o datorie atunci asta veti primi, tot mai multe facturi si mai multe probleme financiare. Cand stiti ca aveti de platit asociatia sau facturile ganditi-va cu drag sa le platiti ca si cum ati dona bani. Dati acesti bani din suflet si fiti recunoscatori pentru ca aveti sa ii dati.
  3. Cand cereti ceva de la Dumnezeu sau Univers, cum doriti sa ii spuneti, nu o faceti ca si cand nu ati avea acel lucru ci faceti-l ca si cand deja aveti lucrul respectiv.
  4. Intotdeauna cand cereti ceva fiti foarte specifici pentru ce va doriti. Spuneti clar: “AM DEJA BANII NECESARI PENTRU A PLATI FACTURILE. MULTUMESC”. Astfel voi deja recunoasteti ceea ce aveti si veti primi mai mult. Daca insa spuneti: “NU AM BANII NECESARI PENTRU A PLATI FACTURILE, CE MA FAC? (” atunci ceea ce recunoasteti este ca nu aveti si Dumnezeu/Universul va va oferi tot mai mult din ceea ce recunoasteti si simtiti ca aveti sau nu aveti. E foarte simplu.

Vreau sa va arat un scurt dialog intre noi si Univers  si cum cerem noi de fapt ceea ce ne dorim.

OMUL: Draga Univers, imi doresc bani, foarte multi bani, uite X are bani si ii merge bine, si eu vreau!

UNIVERSUL: Bine dar schimba-ti afirmarea si clarifica pentru ce iti doresti. Stii de ce ii vrei?

OMUL: Nu, nu stiu ce sa fac cu ei dar am sa vad atunci cand ii voi avea.

UNIVERSUL: Lucrurile nu merg asa, esti energie, ori faci ceva cu banii si esti hotarat ori nu si atunci ramai asa. Ce alegi?

OMUL: Dar nu stiu ce sa fac cu ei. Doar ii doresc!

UNIVERSUL: Atasamentul nu iti poate oferi ceea ce vrei pentru ca toata energia ramane la tine. Cand vrei bani, nu te atasa de ei, iubeste-i dar nu te atasa. Iubeste sa daruiesti, iubeste sa ii ai gandindu-te cat de mult te ajuta, fii recunoscator. In momentul in care lasi sa curga energia banilor si nu mai esti atasat, vei primi mai mult cand nici nu te astepti. Iubeste banii exact cum te iubesti pe tine sau cum iubesti persoana iubita dar nu te atasa! Nu te gandi ca fara ei nu poti trai. Nu te gandi ca fara ei viata ta este mizerabila pentru ca atunci energia banilor va ramane la tine in loc sa zburde spre oportunitatile necesare care iti vin in cale. Intotdeauna sa stii ca exista o abundenta nelimitata in Univers. Iar natura iti arata cel mai bine acest lucru.

OMUL: Si cum fac sa am parte de abundenta nelimitata?

UNIVERSUL: Daruind, simtind in suflet o iubire neconditionata pentru abundenta si bani. Asta inseamna sa nu fii invidios, ci sa te bucuri pentru fiecare om abundent de pe Pamant. Sa te bucuri cand platesti orice lucru si sa te gandesti ca ai din abundenta si nu conteaza cat oferi ci cum oferi. Sa te bucuri chiar si de un ban gasit pe jos. Nu conteaza cat de mica ti se pare tie ca este suma scrisa pe ban ci important este sa apreciezi aceasta aparitie in viata ta. Nu uita ca suma nu este importanta! Chiar daca ai doar un ban in buzunar sau 1 milion de banuti tot bogat te numesti. Si nu exista om pe lumea asta care sa nu aiba macar un banut. Deci nu exista oameni saraci. Incearca sa ii privesti pe toti oamenii abundenti, bogati si fericiti. In felul asta perceptia ta se va schimba si odata cu ea si oportunitatile din viata.

OMUL: Dar oamenii spun ca a fi bogat este un lucru rau si ca nu e bine sa iti doresti bogatia pentru ca atunci iti pierzi sufletul.

UNIVERSUL: Cat timp traiesti pe Pamant, banul este important.Cei care spun asta sunt invidiosi pe cei care au. Banul exista pentru ca este important, daca nu era nu exista. Omul exista pentru ca este important altfel nu ar exista. Orice exista este important pentru creatie. Nu te mai comporta ca si o victima. Gandeste-te ca daca nu ar fi important banul nu ai putea evolua si nu ai avea parte de experiente minunate. Fara bani poti merge sa vezi minunatiile lumii? Fara bani poti gusta minunatiile culinare? Fara bani ai putea ajuta oamenii nevoiasi sa supravietuiasca? Fara bani ai putea citi minunate carti, viziona minunate filme? Te-ai putea educa? In mod sigur NU. Nu mai privi banul ca pe un obiect diavolic ci ca pe un instrument valoros si iubitor. Daca iubesti banii si ei te vor iubi si se vor lipi de tine. Tot ce conteaza este sa nu te atasezi de ei, sa ii daruiesti, sa permiti fluxului abundentei sa se reverse asupra ta si sa te gandesti la bani la fel cum te-ai gandi la un prieten. Un prieten care te ajuta sa evoluezi, sa traiesti experiente minunate si sa iti realizezi creatiile si ideile.Dar acest prieten mai are nevoie si de o daruire din suflet, de o impartire intre ceilalti oameni,iar acest lucru il va face sa se intoarca tot la tine pentru ca va simti ca in tine nu exista invidie, ura, ci doar iubire neconditionata si daruire. Atata tot!

Ioana Dumitrachescu- mesajeceleste.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">