Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Echinoctiul de primavara- 20 martie 2016. Un Nou Tu

primavara3

Pe 20 martie la ora 6:30, Soarele isi face intrarea in Berbec. Este, asadar, Echinoctiul de primavara si inceputul noului an astrologic. Si chiar daca nu putem sa ne bucuram (inca) din plin de energia debordanta pe care se presupune ca Soarele in Berbec o invita in viata noastra, datorita faptului ca suntem inca pe “podul” dintre cele doua eclipse (cea de Soare, care a avut loc pe 9 martie si cea de Luna, care urmeaza pe 23 martie), este totusi un punct important de transformare si innoire.

Exact asa cum la Echinoctiu, ziua este egala cu noaptea, asa si noi avem de reechilibrat ariile vietii noastre. Sa acordam atentie lucrurilor pe care le-am neglijat, sa privim mai atent la golurile pe care le-am generat prin lipsa de implicare sau interes.

Trecem de la energia feminina, orientata catre interior, a Pestilor, la o energie masculina, orientata catre actiune, a Berbecului.

Cum spuneam, inca suntem suntem sub influenta primei eclipse, inca avem lucruri de decelat in interiorul nostru si acordaje de facut. E posibil ca unii dintre voi sa se fi simtit, in ultimele doua saptamani, ca prinsi in menghina, cu disconfortul aferent, cu stari fluctuante, emotii “altfel”, un fel de imobilitate, somnolenta, incapacitate fizica, lipsa de sens, de chef si vointa. Ca si cum totul s-ar fi oprit in loc. Toate acestea au avut rolul de a ne permite sa integram valurile de energie pe care Pamantul le primeste acum si sa devenim mai constienti, prin deschidere catre un nivel de intelegere mai inalt, holistic, a vietii si rolului nostru aici.

Probabil v-ati pus intrebari, ati avut constientizari si vi s-au schimbat unele perceptii. Acum e momentul sa folosim tot ceea ce am descoperit in interiorul nostru in aceasta perioada. Soarele in Berbec ne invita sa iesim, sa actionam, sa manifestam si sa realizam cu curaj, ceea ce STIM ca e potrivit pentru noi ACUM. Lucrurile vor deveni si mai clare dupa eclipsa de Luna din 23 martie, dar si pana atunci putem incepe deja sa ne dezmortim…

Sa nu uitam ca eclipsele au rolul de a ne da un impuls si a ne aseza pe drumul potrivit, care uneori nu e asa cum ne-am asteptat. Putem facilita acest proces, prin intrebari:

Ce vrei sa creezi in viata ta? Ce ai face diferit? Ce ai adauga? Ce ai elimina? Ce vrei sa fii? Ce stie corpul tau ca ai nevoie acum?

Stai in aceste intrebari si raspunde-ti onest,

Stii… pentru toate exista un moment potrivit. Echinoctiul este un moment potrivit pentru innoire, inceput, creatie indrazneata. E un sol minunat pentru sadit intentii si a le ingriji cum stii tu mai bine. Foloseste-l!

Cum ingrijesti intentiile si creatiile tale noi:

– ai grija la ganduri, pastreaza-le pe cele care chiar duc undeva, abandoneaza-le pe cele de critica, judecata, auto-sabotaj, atac, lupta…

– ai grija la cuvinte (evita cuvintele care limiteaza si chiar inchid orice posibilitate, precum: imposibil, complicat, greu, problema, saracie, nu am, nu pot, nu stiu). Foloseste cuvinte care te hranesc si imputernicesc

– ai grija de tine: onoreaza-ti sufletul, urmeaza-ti alegerile, spune “nu”, spune “da”, fa ceea ce stii ca e sanatos si bine pentru tine

– lasa-i pe ceilalti sa fie, respecta-le alegerile si vezi-ti de drumul tau

– ramai centrat: respira, plimba-te, misca energia

– asculta si spune cat mai putine povesti

– renunta la plangeri

– doreste-ti, intentioneaza, vizeaza! Orice, oricat, cu bucurie sa fie!

– ai incredere in ceea ce simti si stii…

Fie primit!

Nicoleta Svârlefus- AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share