Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

O vară de vis la Târgoviște. Oferta Complexului Turistic de Natație se adresează tuturor categoriilor de vârstă, tuturor locuitorilor, dar mai ales turiștilor care aleg să treacă și să petreacă în vechea Cetate de Scaun a Țării Românești.

O vară de vis la Târgoviște

Iată oferta Complexului Turistic de Natație:

O vară de vis la Târgoviște

A venit vara, s-a dat startul la maratonul distracției. Curge cu petreceri la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, unde pregătim o vacanță de vis. Și ce veste avem pentru copii! S-a mărit numărul toboganelor, cu două noi achiziții pentru pitici și pentru voinici. Aventura continuă pe cele 7 tobogane mari, unde adrenalina urcă la cote maxime. Avem și Lazy River, Relax Poole, bazin pentru copii, spații de joacă, zonă de nisip, teren de volei pe plajă, vestiare, dușuri, cabine de schimb, personal medical și servicii de alimentație publică, iar pentru șezlonguri, umbrele și colace nu se plătește nimic.

Totul este monitorizat video și supravegheat de agenți specializați. Iar calitatea apei corespunde parametrilor conform legislațiilor în vigoare. Copii, totul e gratis pentru cei sub 7 ani. Iar prețurile sunt mici, mici de tot. Doar 10 lei pentru copii, elevi și pensionari și 20 de lei pentru adulți. Avem și abonamente accesibile: 80 de lei pentru copii și 160 de lei pentru adulți. Tarife asemănătoare sunt și la bazinul olimpic, cel mai modern din România. Și nu am terminat. Pentru că oferta noastră mai cuprinde pistă pentru role și biciclete, terenuri de minifotbal, de tenis, de baschet, spații verzi, spații de parcare, dar și o platformă betonată pentru organizarea de spectacole.

Citeste și sala de fitness

Evenimentele lunii iunie


După minunata sărbătoare de 1 Iunie, copiii trebuie să-și ia din nou părinții de mână și să-i aducă la Complex, unde vom organiza săptămânal petreceri la piscină. Vacanța mare va începe sâmbătă, pe 17 iunie, de la ora 10.00, cu o super petrecere pentru copii. Cu jocuri, dansuri și concursuri, cu animatori și personaje de poveste, cu milioane de baloane de săpun și cu multe surprize. Tot atunci va fi o întrecere pe cinste la „Ziua Copilului”, un concurs de înot pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani.

Marele eveniment al lunii este programat în weekend-ul 24-25 iunie. Campionatul Național de Masters este primul concurs oficial de înot care se desfășoară la Târgoviște, unde vor participa sportivi legitimați, cu vârsta de peste 25 ani. Prima lună de vară se va încheia cu un program de aerobic pe nisip, în seara de 30, de la ora 19.00, prin care promovăm un stil de viață sănătos. Zona de ștrand este accesibilă și pentru organizarea unor petreceri private, locul ideal pentru a sărbători alături de cei dragi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share