Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Oamenii din Răcari, Dobra și Văleni-Dâmbovița și-au sărbătorit localitățile

Oamenii din Răcari, Dobra și Văleni-Dâmbovița au sărbătorit, ieri și astăzi, zilele localităților lor!
Ca de fiecare dată, Echipa PSD DÂMBOVIŢA le-a fost alături celor care au ieșit din case, respectând regulile stricte dictate de pandemie, și au participat la micile evenimente dedicate zilelor comunităților în care trăiesc.
Ne bucură faptul că oamenii au putut lăsa grijile de o parte și au avut, atât cât de mult ne permit vremurile, o zi liniștită, alături de familiile, prietenii și vecinii lor.
Deputat Carmen Holban, prezentă la evenimente, a precizat că speră ”la vremuri mai bune, fără griji și fără restricții”.
”În 2020, exact în această perioadă, speram ca la Zilele Orașului Răcari de anul acesta să ne putem vedea cu toții, liniștiți și fără teama de COVID-19. Acest lucru nu mă împiedică să sper la vremuri mai bune, fără griji și fără restricții.
Vă urez, dragi locuitori ai orașului Răcari, sănătate, zile luminoase, fericite. De asemenea sper ca, într-un timp cât mai scurt, orașul să devină unul cu adevărat european, așa cum, cu prisosință, merită toți răcărenii! La Mulți Ani!” a scris Carmen Holban pe pagina de social media.
sursa: PSD Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share