Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Obţine silueta de vis, alegând tratamentul Criolipoliza Cooltech

Fiecare dintre noi îşi doreşte o siluetă de vis, astfel că noile echipamente şi tehnologia de ultimă generaţie, alături de experienţa medicilor specialişti, ne oferă posibilitatea de a beneficia de tratamente performante şi eficiente, în lupta noastră cu kilogramele în plus.

Cum acţionează Criolipoliza Cooltech?

Criolipoliza Cooltech presupune folosirea a două aplicatoare speciale. Fiecare aplicator are sarcina de a atrage ţesutul adipos prin efectul de vacuum,  încetinind circulaţia sangvină şi scăzând temperatura în aria respectivă până la -8 grade Celsius. Tratamentul acţionează asupra grăsimii în exces şi va avea rezultate mult amplificate dacă se aplică simultan cu tratamentul cu ultrasunete şi drenajul limfatic. Ulterior aplicării acestei proceduri, sistemului limfatic îi revine rolul natural de a elimina grăsimea.  Sistemul fagocitar va recicla ţesuturile moarte, transformându-le în proteine, peptide şi aminoacizi. Astfel, stratul de grăsime va fi redus cu până la 25%, după un singur tratament aplicat pe zona vizată. 

Beneficiile Criolipolizei

În primul rând, acest tip de tratament este nedureros, putând genera doar disconfort. În timp ce stratul de grăsime este diminuat, restul ţesuturilor şi fibrele de colagen nu vor fi afectate, iar stratul superior de piele nu va fi rănit. Rezultatele aplicării criolipoliza Bucuresti, vor fi vizibile după două săptămâni de la aplicarea primei şedinţe. Este suficientă o sedinţă de numai 70 minute, pentru ca rezultatele să înceapă să apară. Celulele de grăsime separate şi distruse în urma criogenării şi a vacuumului, reduc rapid ţesuturile moi, astfel că silueta poate lua forma dorită. Rezultatele acestei proceduri sunt de lungă durată, mai cu seamă dacă se iau măsuri în ceea ce priveşte alimentaţia, hidratarea, mişcarea fizică şi odihna.  Astfel, principalul beneficiu al acestui tratament, este acela că te vei putea bucura de rezultate garantate, într-un timp scurt. 

Cât costă Criolipoliza Cooltech?

Dacă te-ai hotărât să apelezi la această procedură pentru a obţine silueta dorită, categoria criolipoliza pret poate fi de interes pentru tine. Vizitând clinica de dermatologie şi beneficiind de Criolipoliza Cooltech, vei avea de plătit 500 lei pentru un singur aplicator folosit şi 750 lei atunci când se folosesc ambele aplicatoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share