Odorizantele de cameră, un truc simplu care poate influența imaginea companiei tale

Simțul mirosului este strâns legat de latura noastră emotivă. Un anumit miros ne poate declanșa zeci de amintiri și senzații unice. Ce vă vine în minte atunci când simțiți miros de brioșe calde din cuptor? Sau iarbă proaspăt cosită? Un simplu miros poate influența starea de spirit a persoanei. Tocmai de aceea, să învățați cum să creați un ambient plăcut la birou reprezintă de fapt o sarcină importantă din multe puncte de vedere. Un spațiu de lucru plăcut parfumat va ridica moralul angajaților, va contura o impresie pozitivă în mintea clientului asupra companiei și lista poate continua. 

Curățenia exemplară și o atitudine pozitivă: secretul pentru o primă impresie impecabilă

Așadar, urmați sfaturile de mai jos și păstrați ambientul de la birou mereu la superlativ. 

  • Igiena de top 

Cum era evident, am început cu regula de bază și anume: curățenia. Un birou atrăgător din punct de vedere olfactiv implică îngrijire și întreținere continuă. Pentru cele mai bune rezultate, angajați o femeie de serviciu, care să elimine reziduurile din coșurile de gunoi și să se ocupe de întreținerea spațiului de birouri. Astfel, aveți certitudinea că biroul este îngrijit la nivel profesionist și cu siguranță, mereu primitor. 

  • Spațiile sanitare sunt o prioritate 

Dacă simțiți un miros neplăcut persistent și nu ați identificat cauza, atunci cel mai probabil baia este de vină pentru asta. Examinați procesul de curățare a băii cu echipa de curățenie sau persoana angajată în acest sens pentru a avea garanția că igienizarea este efectuată temeinic și au fost folosite produse speciale pentru curățarea băilor. Vă recomandăm să apelați la săruri de baie parfumate, odorizante profesionale pentru wc, site parfumate pentru pisoare, dispensere odorizante, uleiuri parfumate sau spray-uri pentru baie. Optați pentru parfumuri ușoare, care să nu încarce aerul cu mirosuri persistente, mai ales că unii angajați sau clienți ar putea fi sensibili la parfumuri puternice. Așadar, descoperă aici gama de odorizante de cameră și adaugă o notă aparte atmosferei de la birou. 

  • Verificați camera de relaxare 

După baie, spațiul în care angajații servesc masa ori se destind la o gustare, poate deveni un ‘’furnizor’’ semnificativ pentru mirosurile neplăcute. Creați un set de reguli privind termenul de depozitare a alimentelor în frigider. De asemenea, setați și zile destinate curățării frigiderului, pentru ca alimentele vărsate să nu se strice și să emane mirosuri. Folosiți spray-uri neutralizatoare pentru mirosuri neplăcute. Ați putea chiar să implementați anumite interdicții care să vizeze alimentele cu arome puternice, de la popcorn, mezeluri sau pește. 

  • Nu subestimați rolul odorizantelor 

După cum am specificat, mirosurile din încăperea în care lucrăm ne determină starea generală de spirit. Cine spune că odorizantele sunt destinate exclusiv zonelor de distracție, de relaxare sau uzului casnic?

Consultă selecția bogată de odorizante pe arli.ro și impresionează-ți angajații și clienții cu ajutorul recipientelor de ulei parfumat, bețișoarelor parfumate, sau a dispenserelor elegante pentru uleiuri parfumate care să asigure un aer proaspăt și un miros ușor în zona birourilor sau de acces. 

În majoritatea locațiilor, imaginea vizuală și cea olfactivă cântăresc la fel de mult. Identitatea olfactivă imprimată unui anumit spațiu, crește cu 80% posibilitatea de reîntoarcere, cu 25% impresiile pozitive și motivează persoana să petreacă cu minim 15% mai mult timp într-un loc plăcut parfumat.

Cu alte cuvinte, prin stimularea mirosului, reușești să te distingi de competitori în mintea persoanei care îți calcă pragul. Așa-i că este o tehnică isteață care merită introdusă în rutina companiei? 

Sursa foto: pixabay.com 

  

Distribuie acest articol Oficial Media
Share