Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Victorie târgovișteană la prima ediție a Concursului Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART

Universitatea Valahia din Târgoviște este pepinieră pentru cei mai buni viitori antreprenori și manageri artistici. O arată rezultatele primei ediții a Concursului Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART, ce a avut loc luna trecută, la Cluj-Napoca. Trei studente de la Departamentul de Arte din cadrul Facultății târgoviștene de Științe și Arte, pregătite de profesorul Felix Goldbach, s-au remarcat și au reușit să se numere printre laureați.

Alexie Ana Maria – anul II la licență Muzică a obținut premiul I, iar Molnar Mihaela Andreea și  Șimion Ana-Maria – anul III la licență Muzică au obținut fiecare premiul II, la secțiunea Management  Artistic.

La concursul organizat de Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca au participat 43 de studenți din 9 centre universitare din România, fiecare cu proiecte de antreprenoriat în sectorul cultural-muzical românesc.

Din juriul condus de prof. univ. dr. habil. Oana Bălan-Budoiu a făcut parte și lect. univ dr. Felix Goldbach ale cărui studii și experiență în management cultural sunt apreciate la nivel național, atât în teorie, cât și în practică – fiind în prezent ofertat ca manager de mai multe instituții culturale de prestigiu din țară.

Sunt onorat pentru oportunitatea de a juriza un concurs național de antreprenoriat și management artistic. Ideea acestui concurs este mai mult decât bine-venită, pentru că este nevoie ca tinerii să fie încurajați în această direcție. Avem nevoie de tineri cu inițiativă și pregătire specifică pentru a dezvolta sectorul cultural. De asemenea sunt mândru că, prin rezultatele studetelor pe care le-am coordonat, a fost recunoscută valoarea actului educațional de la Universitatea „Valahia” din Târgoviște”, ne-a declarat profesorul târgoviștean.

Trebuie precizat că regulamentul concursului a interzis profesorilor implicați să jurizeze la categoria la care au participat studenții coordonați de dânșii, deci nici Felix Goldbach nu și-a jurizat studentele pregătite pentru concurs.

Juriul a mai fost format din prof. univ. dr. habil. Veronica Laura Demenescu, cercetător științific II dr. Cătălin Crețu, lect. univ. dr. Ioana Baalbaki, lect. univ. dr. Ariadna Zenaida Mrcescu, lect. univ. dr. Florin Gheorghe Luchian, dr. ec. Emilia Giol.

Concursul a făcut parte din seria de evenimente ale Conferinței Naționale cu participare internațională „Art and Education – Interactive Teaching Strategies in Music Education”, ediția a XIV-a.

Comunicat de presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share