Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Oficial Media sta alaturi de B1, NasulTV, Hotnews si AmPress. VA MULTUMIM CA NE CITITI

OFICIAL MEDIA - oficialmedia.com

Vreau sa aduc multumirile mele redactorilor din Targoviste si celor din tara, pentru munca depusa in ultima perioada la Oficial Media.  Ziarul a inregistrat in saptamana precedenta un numar record de cititori, astfel ca se afla in fata multor trusturi media nationale si, ocupand locul 29, sta alaturi de B1, NasulTV, Hotnews si AmPress.

trafic record

Multumim tuturor colegilor: Marius-Valentin Oprea, Maria Maior, Anca-Gabriela Vasilescu – Targoviste, Stejarel Ionescu, Adrian Udrea – Timisoara, Dana Staicu – Bucuresti, Roxana Iordache, Teodora Anton – Cluj-Napoca, Camelia-Marinela Dinu – Caracal. De asemenea, multumim tuturor colaboratorilor si partenerilor nostri si intregului colectiv redactional. REDACTIA 

Va aducem la cunostinta ca primavara acestui an a debutat cu inscrierea in randul massmedia, a celui mai important site particular de cultura de la nivelul judetului Dambovita, ARTELE SPECTACOLULUI, un portal care aduna evenimente educativ-artistice din ultimii 6-7 ani. Volumul de munca este imens, motiv pentru care inca se ma adauga din arhivele noastre, articole publicate cu ani in urma si se definitiveaza parteneriatele pe acest domeniu.

artele (1a

Tot in sprijinul cititorilor, site-ul PAGINA ALEGATORULUI, vine in intampinarea acestora cu informatii locale si nationale din politica, aduce in prim-plan drepturile si obligatiile cetatenesti, conform Constitutiei Romaniei si legilor tarii si, incearca sa fie un liant intre comunitate si reprezentantii acesteia.

ka

Distribuie acest articol Oficial Media
Share