24/10/2021

OFSD Dâmbovița alături de copiii de la Centrul social de zi din Găești

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat Dâmbovița s-a aflat în săptămâna Patimilor alături de cei mai puțin norocoși dintre semeniii noștri. De-a lungul timpului, femeile social democrate au inițiat și demarat astfel de acțiuni, în care principalii beneficiari au fost copiii sau persoanele în vârstă de la diferite centre sociale din județ.

Astfel și pentru cei 20 de copii de la Centrul social de zi din Găești, ”House of Angels”, găzduiți aici, ziua de 6 aprilie a adus bucurie și speranță. Micuții au primit din partea OFSD Dâmbovița nu doar iepurași de ciocolată și alte dulcegării, care i-au făcut să tresare de entuziasm, dar și materiale de lucru pentru talentele pe care aceștia și le pun în valoare fie prin pictură, sau prin confecționarea de obiecte artistice. Dincolo de latura socială a evenimentului, rămâne partea educativă, de a le transmite celor mici încredere, curaj și speranța că nu se vor pierde în această lume, atâta timp cât cei aleși să ne reprezinte nu-și vor uita menirea.

Mai multe detalii despre activitate, ne-a oferit doamna Claudia Gilia, deputat în Parlamentul României și președinte al OFSD Dâmbovița.

”Pentru Organizația de Femei a Partidului Social Democrat este o acțiune de suflet care a devenit deja o tradiție. Este al treilea an în care venim aici de Paște. Ne sunt foarte dragi copiii și mai mult decât atât, au și niște talente deosebite. Pentru că știm că sunt speciali, le-am pregătit în prag de sărbătoare niște daruri care să-i ajute să-și continue talentul. Am reușit să aducem alături de noi și o fundație care promovează lectura și le-am oferit creioane colorate, acuarele, pensule, cărticele de colorat, pentru a le însenina și alte zile, nu doar acestea de sărbătoare.

La eveniment au fost prezente și deputat Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște și Georgeta Dincă, președinte OFSD Găești, inițiatoare a proiectului.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share