24/10/2021

Olimpiada națională de ”Construcţii, instalaţii şi lucrări publice”- Târgoviște, 2-6 aprilie 2018

Olimpiada națională de ”Construcţii, instalaţii şi lucrări publice”. Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, cu sprijinul autorităţilor judeţene şi locale organizează, în perioada 02 – 06.04.2018, la Târgoviște, etapa naţională a Olimpiadei la discipline din aria curriculară „Tehnologii”, profil tehnic, domeniul „Construcţii, instalaţii şi lucrări publice”, eveniment la care vor participa 38 elevi de la licee tehnologice, din majoritatea județelor și din municipiul București, clasele XI – XII, însoțiți de 22 cadre didactice.

Deschiderea  festivă  a olimpiadei va avea loc  în  data de 2 aprilie, la ora 15:30, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgovişte, iar festivitatea de premiere, joi, 5 aprilie, la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte. 

Elevii vor susține probele de concurs la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte, proba scrisă în data de 3 aprilie, începând cu ora 9:00, iar proba practică, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, în data de 5 aprilie, începând cu ora 9:00.

Pe lângă activitățile specifice competiției, elevii participanți, însoțiți de profesorii lor, vor vizita obiective istorice, culturale și turistice din municipiul Târgoviște.

Olimpiada înseamnă competiţie, măsurarea propriilor performanţe, dorinţa firească de a fi cel mai bun în domeniul de pregătire pentru care fiecare și-a descoperit vocaţia şi pasiunea. Este o întâlnire a celor mai buni elevi care asteaptă cu emoţie probele competiţiei.

Le urăm un călduros „Bun venit !” la Târgovişte  participanților şi  mult succes!

Fie ca cel mai bun să câştige !

Inpector școlar învăţământ profesional şi tehnic, Prof. Luminiţa Popescu 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share