Oportunitățile pe care ți le oferă profesia de programator

 

profesia de programator

Știi care este cel mai căutat domeniu la nivel de profesie? Ca programator, ți se deschide în fața ochilor o întreagă serie de oportunități de care tu poți profita. Din acest motiv, este bine să ne pregătim din timp, iar această pregătire cum ar trebui să vină? Cele mai bune metode de învățare sunt prin intermediul unor cursuri it.

Dacă ești un programator care se poate clasa chiar în rândul celor mai buni, oportunitățile tale la nivel de profesie vor crește considerabil. Poți lucra în domeniul afacerilor, în marketing, poți fi programator, designer și, de ce nu, chiar tu te vei putea implica în educația altor persoane.

Află cum un singur curs python îți poate deschide ușile către un viitor de succes și o profesie demnă de laudă. La STEP IT ACADEMY găsești tot ce ai nevoie pentru a da startul dezvoltării tale la nivel profesional. Citește în continuare pentru a afla cum poți ajunge un programator de succes!

Cum să îți dai seama dacă joburile în domeniul IT ți se potrivesc?

IT-iștii sunt unii dintre cei mai căutați oameni dintre angajatorii români. Chiar dacă salariile sunt peste măsură, în continuare vor fi mai puțini oameni care lucrează în acest domeniu, decât locuri de muncă efective.
Cea mai bună metodă pentru a-ți da seama dacă domeniul IT ți se potrivește este să mergi direct la sursă. Poți vorbi cu programatori sau cu mentorii de la STEP IT ACADEMY. Aceștia te pot sfătui în legătură cu domeniul acesta și ce limbaje se învață mai ușor sau ți se potrivesc.
Ce înseamnă să ai abilitățile necesare pentru acest domeniu? Trebuie să fii neapărat priceput la matematică. Afinitatea tehnică trebuie să fie una dintre caracteristicile tale.
Este nevoie să cunoști o limbă străină, preferabil și chiar recomandată este engleza. Dacă gândești într-un mod structurat și ai răbdare, atunci acesta este domeniul care ți se potrivește.

Descoperă care sunt cursurile de care poți profita la STEP IT ACADEMY

Profesia de programator este una dintre cele mai profitabile lucruri pe care le poți alege pentru viitorul tău, datorită numărului mare de deschideri pe care ți-l oferă. Îți place să lucrezi cu imagini? Lucrează cu imagini.
Vrei să faci code? Poți să te apuci de coding! Indiferent că ești adult sau un copil în căutarea de noi pasiuni, cursurile de informatică sunt întotdeauna deschise pentru toate categoriile de vârstă!
Pentru a deveni programator, însă, nu poți să te folosești doar de propriile resurse. Este un domeniu mult prea vast pentru a te lăsa să înveți de unul singur. Din acest motiv, echipa noastră îți sare în ajutor cu o prezentare a cursurilor noastre pentru copii și pentru adulți.
Opteaza pentru cursuri programare începători daca nu ai cunostintele de baza. Daca ai deja cunostinte minime in domeniu, poti alege cursuri de nivel mediu.

Cursuri copii (6-8 ani) Editor de cuvinte și de imagini
Crearea de animații
Deprinderea abilităților de programare
Controlarea unui robot virtual
Cursuri copii (9-12 ani) Crearea de website-uri
Robotică LEGO
Dezvoltare de jocuri 2D si 3D
Programarea unui microcontroller
Programare Python
Cursuri copii (13-14 ani) Modelare și imprimare 3D
Animație 3D
Programare Python
Design web
Jocuri de programare
Proiectarea aplicațiilor mobile de jocuri
Dezvoltare joc pe Unity
Cursuri adulți Software Development
Graphic Design
Web Development
Curs Front-End Development
Back-End Web Development
Curs Java Programming Language
Internet Marketing
Curs Python

Transformă pasiunea pentru IT într-un plan pentru viitorul tău

Care este una dintre cele mai bine plătite profesii din acest secol? Orice persoană care lucrează în domeniul IT nu va trebui niciodată să se îngrijoreze în privința banilor. Acesta este un domeniu cu deschideri extraordinar de largi către tot felul de proiecte care îți pun mintea la încercare, deci nu vei fi niciodată plictisit.
Profesia de programator îți poate pune la încercare creativitatea, asta dacă ești pasionat de domeniul Front-end. Astfel, poți pune în aplicare toate cunoștințele tale despre design chiar în decursul creări de pagini web.
De asemenea, poți să te joci cu domeniul QA, mai ales dacă ești genul de persoană căreia îi place să caute problemele și să le rezolve într-un timp cât se poate de scurt. Acest domeniu va fi mereu o provocare pentru tine.
Dacă te pasionează codingul efectiv și îți place ceea ce se întâmplă în spatele fiecărui program, poți să alegi unul dintre următoarele domenii: data engineering, software development, back end developer, etc. Nu rata șansa de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți și unul dintre cei mai căutați programatori din țara ta!

STEP IT ACADEMY îți oferă cele mai bune oportunități la nivel de carieră

Joburile din domeniul IT sunt unele dintre cele mai plătite și unele dintre cele mai bine văzute meserii pe care o persoană le-ar putea avea. Nu există niciun semn de îndoială, însă, atunci când vă spunem că acest domeniu necesită multă implicare și dedicare, atât din partea studenților, cât și din partea profesorilor.
La STEP IT ACADEMY vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a-ți da startul carierei tale și vei profesa cu succes ca programator la unele dintre cele mai renumite companii din lume. Pentru mai multe informații, te invităm să ne faci o vizită pe site!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share