Cum ni se fură țara bucată cu bucată. Dosarul instrumentat de Teodor Niță în care OMV a fost acuzată de înșelăciune

OMV a fost acuzată de înșelăciune. Revoluția a avut ca unic scop prădarea și jefuirea statelor din fostul bloc comunist. Dacă cineva are îndoieli referitor la aceste afirmații este de ajuns să treacă în calendar cum au fost distruse toate fabricile, toate marile combinate, grupurile agricole, canalele de irigat, fermele, minele cu zăcămintele lor și cum au fost rase pădurile.

OMV a fost acuzată de înșelăciune

Au existat și procurori curajoși, unii chiar premiați, cum este cazul lui Teodor Niță care s-a ocupat de cazul de înșelăciune a OMV in dauna statului român. Premiat dar din păcate, dosarul OMV a fost ascuns prin sertarele din București fără a se mai ști ceva. Au existat procurori integri, idealiști, care au ajuns să fie ”sinuciși”, cum este cazul procurorului Cristian Panait din Târgoviște, cel care instrumenta dosarul Lele și pentru care a intervenit premierul de la acea vreme Adrian Năstase.

Citește pentru lămuriri și dovezi și:

CONDAMNATI SI/SAU CONDAMNABILI (1) – Romania procurorilor morti si a agentilor acoperiti – „Mătuşa lui Panait a susţinut că ultimul om care l-a văzut pe nepotul ei înainte să se sinucidă a fost Victor Ponta, pe atunci şef al Corpului de Control al guvernului Adrian Năstase

Dar să continuăm cu dosarul instrumentat de procurorul Teodor Niță și care dovedește că OMV a înșelat statul român.

Teodor Nita la Parchetul Curtii de Apel Constanta a fost cea privind privatizarea OMV PETROM, afacere in urma careia, astfel cum retine procurorul Nita, Statul roman a iesit in pierdere, in timp ce compania austriaca a obtinut monopolul pe actiunile OMV PETROMIar totul, cu o investitie minima, noteaza procurorul Nita in Ordonanta din 17 aprilie 2015 din dosarul nr. 103/P/2015, pe care Lumea Justitiei o prezinta in exclusivitate (vezi facsimil). Un dosar pe care Teodor Nita a putut sa il instrumenteze pana cand i-a fost luat la Bucuresti. (Gasiti ordonanta anexata integral la sfarsitul articolului.)

Cartelul OMV – PREJUDICIU DE 70 MILIOANE DE EURO ÎN DAUNA ROMÂNIEI

In acest mod, mentioneaza procurorul constantean “OMV a intrat ilegal (prin fraudarea pretului asumat dar neplatit) in posesia pachetului de 51% din actiunile PETROM”, motiv pentru care a dispus extinderea cercetarilor si continuarea urmaririi penale fata de OMV Petrom SA.

Revenind la cele mai sus expuse, din aceasta perspectiva, consider ca sunt indicii care sa justifice presupunerea rezonabila ca SC OMV PETROM a savarsit infractiunea de inselaciune in dauna statului, sens in care va fi luata masura ce se impune”, s-a dispus prin Ordonanta de catre procurorul Teodor Nita.

Ulterior acestor dispozitii pe care le prezentam pe larg in documentul atasat, dosarul aflat in instrumentarea procurorului Teodor Nita a fost luat la o structura superioara din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, dupa care nu s-a mai auzit de el in ultimii sapte ani.

PCA Constanta: “OMV a intrat ilegal in posesia pachetului de 51% din actiunile PETROM”

In mod similar, OMV a solicitat statului roman suma de 61.431.494,04 lei pentru Pierderi de Mediu suferite in legatura cu Actiunile de remediere intreprinse pentru decontaminarea poluarii existente in zona batalurilor din cadrul Rafinariei PETROBRAZI, situatia fiind similara tuturor lucrarilor de decontaminare efectuate in toate judetele tarii.

I) Pentru a intra in posesia pachetului de 51% din actiunile PETROM, OMV avea obligatia de a investi sumele de bani asupra carora s-a convenit si au fost consemnate ca atare in ANEXA Z din contract.

OMV a fost acuzată de înșelăciune

OMV a prezentat statului Roman o situatie din care reiesea ca aceste investitii ar fi fost efectuate, comisia intrunita cu aceasta ocazie a validat-o, dar, in realitate, aceste investitii nu au fost efectuate sau nu au fost facute cu fondurile OMV, asa cum se preciza in contract.

Rezultatul prezumat al acestei situatii a fost acela ca Statul este prejudiciat cu c.valoarea investitiei asumate si nerealizate, insa deduse din pretul privatizarii.

Urmare celor de mai sus OMV a intrat ilegal (prin fraudarea pretului asumat dar neplatit) in posesia pachetului de 51% din actiunile PETROM.”

CARTELUL OMV – Iata fabuloasa ordonanta a celebrului procuror Teodor Nita care a demantelat in 2015 dedesubturile afacerii OMV PETROM, societate pe care a pus-o sub acuzare pentru inselaciune in dauna Statului cu un prejudiciu de peste 70 milioane euro. In urma afacerii, OMV PETROM a intrat cu 51% sub controlul austriecilor, iar Statul a pierdut majoritatea. Cand ancheta a devenit periculoasa pentru austrieci, dosarul a fost luat la Bucuresti si ingropat in sertare (Document), este titlul articolului Elenei Dumitrache din ziarul Lumea Justiției.

Articolul integral și documentele oficiale pot fi accesate aici: https://www.luju.ro/cartelul-omv-ordonanta-procuror-nita?

Așadar, iată unul dintre modurile de operare ale companiilor străine, societăți care au acaparat toate resurele, industria, agricultura, forța de muncă la prețuri derizorii, sau mai bine spus ne-au tâlharit țara.

În rubricile din seria ”Condamnați și condamnabili” am adus în atenția cititorilor toate manipulările prin care ni s-au vândut copiii, ni s-a importat forța de muncă la preț de sclavi, s-au închis minele și tot ceea ce oferea bunăstare poporului român. L-a sărăcit pentru ca mai apoi să-i vândă la prețuri de zece ori mai mari, resurse pe care românii le aveau aproape gratis.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share