Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Orașele de 15 minute între adevăr și minciună

Un mare oraș e deseori și un mare consumator de timp. Dar, cu câteva schimbări profunde, în loc să ne mănânce timpul, ni l-ar putea reda, scriu cei de la Recorder, însă un alt ziar numește orașele de 15 minute adevărate lagăre.

Orașele de 15 minute

“Orașul de 15 minute” e un concept care a ajuns recent și în Parlamentul României. Săptămâna viitoare ar urma să se decidă, la vot, cât de repede vom avea, și în orașele noastre, zone fără mașini și benzi auto mai înguste, care să lase spațiu pistelor de bicicletă. Altfel spus, când ne va izbi, dimineața, calmul orașelor pe care le admirăm în Vest.

Gruia Bădescu e cercetător în dezvoltare urbană la Universitatea din Konstanz, în Germania. Și-a luat doctoratul în arhitectură la Cambridge, iar în ultimii ani a bătut lumea în lung și în lat cercetând, lucrând în design urban și predând la Oxford și la București. Între puținii experți români în dezvoltare urbană integrată și reconstrucție post-conflict, Gruia scutură, în acest episod, conceptul „orașului de 15 minute” de idei conspiraționiste și povestește cum au reușit câteva mari orașe din lume să devină mai blânde cu oamenii care le locuiesc.

C40 pagina oficială a globaliștilor care vor să închidă populația lumii în lagăre comuniste, denumite eufemistic „Orașe de 15 Minute

Davos, Agenda 2030, C20, C40, “Orașul de 15 minute” tu ști ce ți-se pregătește ? Tu ști ca un grup select de oameni ți-au trasat deja viitorul pe următorii 10 ani ? Tu ști ce s-a discuta in numele tau și pentru binele tau in 2022 la Buenos Aires?, scrie razboiulinformational.ro

Tabel de consum permis de hrană

Orașul de 15 minute și cum va arăta acesta în 2030

Până la acea dată cetățenii ar trebui să nu mai posede nicio mașină, să mănânce doar 300 g de carne pe luna dar de preferat deloc, să nu depășească consum pe an ’90 de kg de lapte și produse derivate din lapte: unt brânză, iaurt, kefir, sana, dar de preferat să nu mai consume niciun produs de lapte de vacă.

Să nu cumpere mai mult de opt schimburi de haine pe an de preferat doar 3 schimburi, să facă doar o călătorie cu avionul o dată la trei ani. Toate acestea au fost decise în cadrul întrunirilor C40 și sunt obiectivele stabilite de cei aproape 100 de primari care fac parte din această organizație. De menționat că Bucureștiul, Sibiul, Clujul și Suceava urmează să adere la această organizație.

Dacă vă întrebați cum ar fi posibil să se implementeze asemenea obiective, lucrurile sunt foarte simple: primarul este singurul om care poate face acestea, nu parlamentul, nu președintele. Primarul este cel care poate transforma străzile în artere pietonale, el este cel care poate transforma parcările în spații verzi, el e cel care poate implementa diverse taxe de exemplu pentru gunoi, el este cel care ar putea fixa niște reguli, cum că nu ai voie sa fii pe strada după o anumită oră… Primarii din C40 și-au luat angajamente în numele a zeci de milioane de oameni pe care îi reprezintă. Dacă veți  căuta C40 citys pe Wikipedia veți găsi și lista de orașe care sunt în momentul de față membre C40 și care fără încuviințarea sau înștiințarea cetățenilor primarii lor și-au luat deja angajamente ferme că vor renunța la mașini, că vor reduce construcțiile făcute cu beton și oțel, că cetățenii Ior nu vor mai mânca carne și lactate. Aici sunt postate print screen-uri de pe documentele C40 link către acele documente de pe situl C40 sunt în descriere jos și cu text rosu, transmite în social media unul dintre userii grupului Starea de Libertate.

14 cities commit to sustainable food policies that will address the global climate emergency

”Pregătirea lagărelor de exterminare de 15 min! Aici e undeva în București

Legea „Orașelor” de 15  minute sigur va fi votată, că doar nu au săpat toate străzile orașelor degeaba! Pe noi ne mint că „trebuie să schimbe canalizarea, să refacă nu știu ce”, dar cei care lucrează acolo spun că au săpat bulevardele pentru cablurile Apocalipsei! In Constanţa, nu mai știi pe unde să circuli, toate bulevardele sunt săpate!”, eete o altă opinie postată în social media.

Oamenii au învățat din istorie că nimic din ceea ce se pregătește nu este spre binele lor

Deputatul Dumitru Coarnă a avertizat și a cerut semnarea unei petiții în acest sens, pentru a mai salva ceea ce se poate salva din libertatea oamenilor. Click aici pe articol!

Se cer măsuri urgente! Adevărul despre PNRR sau cum extermini românii și România

Cateva Surse:

# raport descarcat aici

https://www.arup.com/perspectives/publications/research/section/the-future-of-urban-consumption-in-a-1-5c-world

# Raportul poate fi vizualizat aici

https://www.c40.org/wp-content/uploads/2021/08/2270_C40_CBE_MainReport_250719.original.pdf

 

# Cum vor combate orasele schimbarile climatice

https://www.treehugger.com/if-cities-are-going-curb-their-carbon-emissions-they-have-consider-consumption-4852051

 

# Leaders discuss climate change solutions at C40 World Mayors Summit

https://www.usgbc.org/articles/leaders-discuss-climate-change-solutions-c40-world-mayors-summit

 

# C20 Working Group on Sustainability (Climate and Energy

https://www.germanwatch.org/sites/default/files/press_release/17999.pdf

 

# C40 WORLD MAYORS SUMMIT

Buenos Aires 19–21 October 2022

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share